ponedeljek, 19. december 2011

Dvatisoč 11 v Gala Hali

http://www.galahala.com/wordpress/wp-content/uploads/2011/10/dvatisoc_11_WEB1-212x300.jpgNastopajoči:
ŠKM banda
Werefox
Čao Portorož
Nina Bulatovix
The Canyon Observer
Joko Ono
After: Blush & Krejzer (z domačo in tujo produkcijo, izdano v letu 2011). Vstopnina: 10 € z rezervacijo, 13 € na dan dogodka Četrtek, 22 december, 2011 20:00, Gala Hala, Metelkova

FB DOGODEK

Kaj se je dogajalo na domačem glasbenem prizorišču v letu 2011? Marsikaj! Ekipa Specialka tokrat ponuja svojevrsten izbor zasedb, ki so tako ali drugače nase opozorile v počasi se iztekajočem letu.

Prekmurska inštrumentalna četverica ŠKM banda je postregla že s tretjim studijskim albumom Rdeči in letos več koncertov odigrala v tujini kot doma. Pred kratkim so se končno razkrili Werefox, prekmurska ekipa, kjer svojo dušo izlivajo, člana razpadlih Psycho-Path – Melée in Bekko, ter David in Manuel, ki ju poznamo iz prav tako pokojnega benda Sphericube. Prvenec je povila ljubljanska zasedba filmarjev in grafičarjev Čao Portorož, tik pred vstopom v 2011 pa je to storila tudi Nina Bulatovix – odgovor neke kulturne scene. S prvimi nastopi in EP-jem Chapter I: The Current of Her Ocean Brings Me to My Knees so prek post-metalskih, sludge in nojzerskih izlivov obogatili The Canyon Observer. Neposreden in udaren, prekleto natančen in v slovenščini pa je punk, ki so ga v klube vrnili Joko Ono.

Ni komentarjev:

Objavite komentar