četrtek, 19. april 2012

Toastersi v Ormožu + nagradna igra

Klub ormoških študentov vam predstavlja ska/punk poslastico:

The Toasters (New York, Usa)

Discoballs (Praga, Češka)

Pridigarji (Ormož, Slovenija)

Sobota, 28.4.2012 ob 21:30
Klub Unterhund, Ormož

The Toasters? Ne, ne govorimo o pekačih za sendviče ampak o legendah ska glasbe, ki se bodo 28. aprila, preden se odpravijo še v Zagreb in Sarajevo, mudili tudi v Ormožu. Vstopnina za člane KOŠ bo 3€, za nečlane pa 5€.

The Toasters
Newyorška zasedba The Toasters, ki se lahko pohvali s kar 30 letnim obstojem in dolgo vrsto izdanih albumov in kompilacij, bo v sklopu svoje svetovne turneje obiskala tudi Slovenijo. V organizaciji Kluba ormoških študentov (KOŠ) bodo konec aprila pripravili pravi SKArambol v ormoškem klubu Unterhund. Na odru jim bodo družbo delali domačini Pridigarji, ki so konec preteklega leta izdali svoj šesti album in češka zasedba Discoballs, ki je ormožane razvnela in prisilila v ples že lani avgusta na festivalu O.F.A.K. v Ormožu.

Ob tem pa za Vas predstavljamo tudi NAGRADNO IGRO, katere potek bo izgledal takole; Izmed vseh, ki boste na facebooku delili dogodek http://www.facebook.com/events/295037893892992/ bomo izžrebali dva srečneža oz. srečnici, ki bosta prejela karto. V objavi ne pozabite označiti naš portal, da bomo vedeli kdo sodeluje v igri. Izžrebanca bosta obveščena preko facebook sporočila v nedeljo popoldan, torej ob koncu poteka igre. Gremo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar