nedelja, 13. maj 2012

Hardcore punk veselica na Metelkovi

15. maja bomo priča pravi hardcore punk veselici! V metelkovski Channel Zero v ta namen prihajajo tri odlične zasedbe:

Dayglo Abortions (Kanada)
www.myspace.com/officialdaygloabortions
Scheisse Minnelli (Nemčija)
http://scheisseminnelli.com/
Final Approach (Slovenija)
www.myspace.com/xfinalapproachx

15.5.2012 ob 20:00, Channel Zero, Metelkova, Ljubljana. Vstopnina: 15 eurov z rezervacijo prek obrazca na www.dirtyskunks.org, 18 eurov brez rezervacije.

K nam prihajajo kanadski kultni punkerji Dayglo Abortions, ki so svojo pot začeli že leta 1979! Kontraverzna skupina, ki je bila večkrat obravnavana s strani policije, saj so svoje platnice albumov večkrat imele sočne grafike, verjetno najbolj znana je iz albuma Feed US a fetus, kjer Ronald in Nancy Reagan stojita nasmejana ob krožniku pečenega fetusa. Seveda besedila pesmi dohajajo grafike. Kljub daljšem obstoju skupine, se njihova kontraverznost ni omajala in tako bodo tudi tokrat 15.5. v Channel Zeru popljuvali svet skupaj z nami!

Poleg Dayglo Abortions se nam bodo predstavili še Scheisse Minnelli, hardcore punk skupina, kater smo lahko pred časom že videli pri nas, kot predskupino UK Subs v Gala Hali. Odličen punk/hardcore, ki je oder delil že s skupinami kot so Poison Idea, Dr. Know, Murder Junkies, Municipal Waste, Seein’ Red, DI, Christ on Parade, Antiseen, UK Subs, No Use for A Name, Subhumans, TSOL, NOFX, Jello Biafra, Fang, Pennywise, DRI, Scream, Beowulf in Raw Power!

Kot domača predskupina pa bodo odžgali svoj set old school hc punkerji Final Approach, ki so pred kratkim izdali tudi svoj novi album z naslovom Discover Hate. Poleg novih skladb bodo odigrali tudi starejše komade ter dvignili občinstvo v brezmejno (pozitivno) norenje. This is Krško not L.A.!

Ni komentarjev:

Objavite komentar