ponedeljek, 20. avgust 2012

No Border Jam bo udaril kmalu!

Po napornih dnevih na Punk Rock Holidayu 1.2 Vas še zadnjič obveščamo in obenem vabimo na edinstven punk festival, ki je vreden vaše in naše pozornosti. To je No Border Jam, ki se bo pričel v petek 24.8. ob 17:00 v Dvorani Gustaf, Pekarna Magdalenske mreže v Mariboru. Kot vsako leto bo v času festivala potekala tudi Underground tržnica – prodaja in izmenjava CDjev, plošč, našitkov, badgev, majic, vegetarijanska kuhinja, pripravljen bo preformans in še veliko drugega. Obiskovalci si bodo lahko postavili šotore znotraj kompleksa Pekarna Magdalenske mreže. Vabljeni! Več o festivalu si lahko preberite tukaj.


Letos No Border Jam festival praznuje 20. obletnico hkrati pa bo razširjem s platformo Ex-Yu No Border Jamming, ki se povezuje s partnerskimi organizacijami iz držav nekdanje Jugoslavije, skupaj s katerimi bodo izveden tudi izdaje glasbenih nosilcev (2 kompilacijska CDja in 2 vinilni plošči), glasbene in multimedijske delavnice ter drugi projekti. Slednje bo pripomoglo h uveljavljanju dobrih praks med organizacijami, na praktični ravni pa omogoča nabiranje izkušenj alternativnim glasbenim skupinam z nastopi, delavnicami, snemanji. Partnerske organizacije so: Tuzla Live (Tuzla, BiH), Alternativna kulturna organizacija A.K.O. (Novi Sad, Srbija) in Udruga Trash (Varaždin, Hrvaška).

1 komentar:

  1. Unquestionably consider thаt that you sаid.
    Your favorite reason аρpеаred to be
    at the net the easiеst factor to be minԁful of.

    I ѕаy to you, I certaіnly get irkeԁ еven as other folks consider worгies that thеy just don't recognise about. You managed to hit the nail upon the top as smartly as defined out the whole thing with no need side-effects , people can take a signal. Will probably be again to get more. Thanks

    Check out my web-site ... http://www.2applyforcash.com/
    Also visit my weblog - Payday Loans

    OdgovoriIzbriši