četrtek, 10. januar 2013

2. Vseslovenska ljudska vstaja naroda - 11.1.2013

Protestni shodi bodo potekali v Ljubljani (Kongresni trg ob 16:30), v Kopru (Titov trg ob 16:30), v Kranju (Slovenski trg ob 17:00) ter tudi na Ptuju (pred mestno hišo ob 16:00). Za 11.1. so stavko napovedala tudi oba policijska sindikata. Policisti bodo stavkali na območju celotne države, do kdaj pa bodo stavkali, pa bodo odločili organi sindikata.

Na Kongresnem trgu v Ljubljani bo v okviru protestov potekal še 2. Protestival z zanimivim programom. Organizirane bodo tudi umetniške delavnice za otroke in odrasle, kakor tudi gledališke predstave. Po sprevodu se bodo na improviziranem odru pred parlamentom zvrstile številne glasbene skupine in poeti: 

Niet, Jani Kovačič, Zmelkoow, Ana Pupedan, Duo Aritmija in Nika Solce, Brina Vidic, Hamo, Metod Banko,  Nika Vistoropski, Jure Ivanušič, Rudi Bučar, HisTrio, Brencl Banda, Katarina Juvančič in Dejan Lapajne, Leon Matek, Neomi, Gombač, Mistika, Kombinatke, Terrafolk in še številni drugi. Več o programu tukaj.

Za nastop na Protestivalu se lahko še vedno najavijo umetniki in glasbene skupine na tel. št.: O4O 472 730 (glasbeni nastopi, gledališče, poezija ipd.)


Ni komentarjev:

Objavite komentar