nedelja, 24. februar 2013

Festival Tresk #4 vabi ustvarjalce na natečaj

http://www.radiostudent.si/tresk/wp-content/uploads/2013/02/Moveknowledgement-web.jpgFestival Tresk je dvodnevni festival v organizaciji Radia Študent, ki združuje založnike na sejmišču fonogramov, predstavlja aktualno glasbeno ustvarjanje in išče smernice (neodvisnega) založništva ter jih problematizira. Festivala Tresk obračuna z glasbo in založništvom, na katerem bomo lahko tudi tokrat v marčnih dneh živeli in dihali glasbo. Festival se bo odvil 14. marca v Kinu Šiška in 15. marca v K4 v Ljubljani.

Festival Tresk #4 razpisuje in vabi k sodelovanju na natečaju. S svojimi deli lahko sodelujete v treh festivalskih kategorijah:

1. Natečaj za najboljšo podobo albuma (nagrada strokovne žirije): Pošljete lahko največ 5. naslovnic. Datoteke naj bodo v izvirni velikosti, nekonvencionalne oblikovalske rešitve pa naj bodo še dodatno foto-dokumentirane.

2. Natečaj za najboljšo podobo koncertnega dogodka (nagrada strokovne žirije): Tu sodijo plakati, letaki, sorodne oblikovalske rešitve in seveda celostne grafične podobe. Pošljete lahko največ 3. podobe.

3. Natečaj za najboljšo koncertno fotografijo (nagrada strokovne žirije): Pošljete lahko največ 3. fotografije. Datoteke naj bodo velike vsaj 1000 px po daljši stranici, 72 dpi.

Na natečaju lahko sodelujejo dela, ki so bila izdana v obdobju od marca 2012 do marca 2013. Vso gradivo posredujte na mail: natecaj@tresk.si, kjer pa so vam na voljo tudi za vsa dodatna pojasnila. Na spletni strani: http://www.radiostudent.si/tresk/natecaji/ si lahko pridobite še ostale informacije, rok za oddajo del pa je 28. 2. 2013 do 23.59.

Ni komentarjev:

Objavite komentar