sobota, 23. marec 2013

Happy Ol' McWeasel predstavljajo novi videospot

http://www.happyolmcweasel.com/promo/foto/promo3.jpgPremieri videospota sta skupaj s koncertnima nastopoma potekali v sredo, 13. marca v Ljubljani (Gala Hala) in v soboto, 16. marca v mariborskem klubu MC Pekarna, kamor so se poskočni Happy Ol' McWeasel vrnili po letu dni. Po predstavitvi bučno sprejetega videospota sta sledil izjemno uspešna nastopa na omenjenih prizoriščih. Tako Metelkova kot MC Pekarna sta bili polni do zadnjega kotička. V Ljubljani so kot gostje Happy Ol' McWeasel nastopili še celjski melodični punk rokerji Multiball. Poleg njih pa je Marko Soršak – Soki (Elvis Jacskon) svojo 20. obletnico delovanja in rojstni dan obeležil kot gost na bobnih v udarnem hitu Harry Grizzly.

Skupina z videospotom za pesem Good Deeds, z zvrhano mero iznajdljivosti in samoironije provokativno prikaže, da se v življenju tudi dobri nameni včasih izjalovijo. Omenjena pesem bo izšla kot singel, obenem pa člani skupine napovedujejo tudi nov album, ki naj bi luč sveta ogledal konec leta 2013.

Da so Happy Ol' McWeasel čedelje bolj aktvini in da uspešno napadajo koncertne odre, pričata omenjena dva nastopa, kot tudi serija nastopov, ki skupino čaka v pomladnem in poletne času. O tem vas bomo še obvestili, medtem pa si spodaj lahko ogledate spot. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar