ponedeljek, 11. marec 2013

Happy Ol' McWeasel in dobra dejanja v video izdaji

Priljubljena mariborska skupina Happy Ol' McWeasel napovedujejo izid novega spota za pesem ˝Good Deeds˝, ki bo izšla tudi kot single. Happy Ol' McWeasel so energični in poskočni keltski punk rokerji s smislom za humor in dobre spote, kar so dokazali že s svojimi prejšnjimi izdelki. Premieri videospota bosta skupaj s koncertnima nastopoma potekali v sredo, 13. marca v Ljubljani (Gala Hala) in v soboto, 16. marca pod okriljem mariborskega kluba MC Pekarna, kamor se vračajo po letu dni. V Ljubljani bodo poleg nastopili tudi gostje, celjski melodični punk rokerji Multiball.

 photo HappyOLMczaGOODDEEDSvideopromo468x60.gif

Snemanje neobičajnega videospota je potekalo v sodelovanju z ekipo Final Focusa, z Markom Šalamunom na čelu. Skupina v videospotu nazorno prikaže, kako se lahko izjalovi še najbolj preprost plan, snemanje videospota, ki se sprevrže v razgibano filmsko akcijo, pa nas vodi skozi epske »slowmotion« kadre v slogu Matrice, kot jih slovenski film še ni videl. Skupina v  videospotu prikaže tudi zvrhano mero iznajdljivosti in samoironije ter provokativno nakaže, da se v življenju tudi dobri nameni včasih izjalovijo.

Singl Good Deeds je bil posnet v Epix Productions studiju s producentom Martinom Bezjakom, za mastering je poskrbel Mika Jussila v legendarnem finskem studiju Finnvox. Omenjeno pesem ni mogoče najti na uspešnem prvencu »No Offence..« iz leta 2012, saj fantje na ta način napovedujejo, da so pričeli z ustvarjanjem novega albuma, ki naj bi ga dočakali še do konca leta 2013. Happy Ol' McWeasel pa so sodelovanje napovedali tudi s koncertno in promocijsko agencijo Kurz Rock Vibe.

Ni komentarjev:

Objavite komentar