četrtek, 7. marec 2013

Ponte de Carla z novo izdajo Sirens Sound

Ponte De Carla je band, ki trese tla od leta 2006. Ta kričeča hardcore punk skupina je svoj prvi istoimenski album ˝Ponte De Carla˝ izdala pred petimi leti. Po izdaji prvenca se niso posvetili le koncertnim nastopom, ampak so istega leta izdali še svojo drugo izdajo "Imaj svoje ja...". Nastopali so z več odmevnimi bendi, predvsem na festivalih na Hrvaškem. Omenjen band se je leta 2011 že predstavil tudi v naših krajih, ko so nastopili kot gostje na koncertu, ki so potekali v sklopu edicij Punk pri koritu na Metelkovi.

O tem bendu pa ne bi govorili, če ne pred kratkim izdali svoj tretji proizvod, poimenovan ˝Sirens Sound˝. Album je nastal v d.i.y. maniri, vse od produkcije pa do izdaje. Slednji je torej izšel prejšnji mesec, člani skupine pa so se odločili, da si ga lahko brezplačno potegnite tukaj ali pa si svoj izvod naročite preko kontaktnega maila skupine. ˝Sirens Sound˝ lahko poslušate tudi na njihovi bandcamp strani

Trenutno skupina predstavlja svojo novo izdajo na koncertih širom Hrvaške, informacije o njihovem naslednjem obisku pri nas pa zaenkrat še ni zaslediti.

Ni komentarjev:

Objavite komentar