ponedeljek, 4. marec 2013

White Stain na turnejo

Punk rockeji White Stain bodo štartali s klubsko turnejo. 8. marca se bo v idrijskem klubu Swenak odvil prvi izmed desetih nastopov, ki bodo sledili v nadaljevanju. Turneja bo torej obsegala deset prizorišč, od tega sedem na domačih tleh ter tri nastopi pri naših južnih sosedih (Reka, Zagreb in Vinkovci). 

 photo ws-1.jpg

Band si želi v okviru glasbe z dolgo in izčrpno tradicijo ustvariti modernejši zvok, ki se napaja v bolj melodičnih ritmičnih vzorcih, vokalnih in kitarskih linijah pa tudi posameznih disharmoničnih riffih. Svojo inovativnost ter poglede na svet izražajo besedilih, skozi katera izraža svojo željo po večji družbeni in individualni osveščenosti ter razvoju kritičnega mišljenja vsakega posameznika. 

Skupina je pred kratkim predstavila svoj nov videospot za skladbo Left Behind, ki je na ogled spodaj. Zasedba, ki izžareva svojevrstno punk rock energijo v živo ne gre zamuditi. Ujamete jih lahko na kakšnem od njihovih koncertov ter se prepričajte sami! Tudi sami izražamo vso podporo mlademu bendu ter mu želimo prijetno in uspešno turnejo s čim več pozitivnimi utrinki! 

Ni komentarjev:

Objavite komentar