sobota, 25. maj 2013

Klubski Maraton 2013 vabi izvajalce na svojo karavano

banner
Radio Študent 89.3. FM tudi letos pripravlja najdaljšo klubsko turnejo po domačem klubskem podtalju. Turneja se bo odvijala vsak konec tedna od 20. septembra do 8. novembra v avtonomnih, mladinskih klubskih prostorih, ki tvorijo zdravo hrbtenico slovenskega klubskega dogajanja. 

Torej apeliramo na vse glasbene izvajalce, da se prijavijo na Klubski Maraton 2013 do 10 junija. Radio Študent bo šestim izbranim klubskim maratoncem poleg nastopov, omogočil še izvedbo radijskega koncerta v živo, izdatno promocijo med maratonom in po njem ter studijsko snemanje skladb, ki bodo izdane na promocijski zgoščenki Klubski maraton 2013.


Prijava naj vsebuje: 
  • vsaj tri avdio posnetke (v formatu mp3, 320 Kbps), 
  • naslove in besedila skladb, 
  • kratko predstavitev skupine oz. posameznika, 
  • ime in priimek kontaktne osebe, elektronski naslov in telefonsko številko. 
Prijave se sprejemajo izključno preko elektronske pošte: klubski.maraton@gmail.com.

bannerKlubske Maratonce 2013 bo izbrala strokovna režija Radia Študent, ki bo izbirala med prijavljenimi glasbenimi izvajalci, ki ne glede na majhno ali nično koncertno in studijsko kilometrino v polju širokega žanrskega razpona iščejo kreativne in sveže izrazne možnosti. Izbrani ustvarjalci se zavežejo, da bodo to jesen skoraj vsak konec tedna stali na odru in postali del glasbene karavane, s pomočjo katere se je širši javnosti do sedaj predstavilo že 73 klubskih maratoncev!

Dodatne informacije dobite pri glasbenemu uredniku Radia Študent, Božidarju Plesniku, na naslovu bozidar.plesnik@radiostudent.si ali na telefonski številki 01/242 88 14. Vtisnite svoj pečat v slovensko glasbeno podtalje tudi vi in postanite del najdaljše in najglasnejše glasbene karavane Klubskega Maratona Radia Študent!

Ni komentarjev:

Objavite komentar