torek, 15. april 2014

Dežurni Krivci vstajajo z novim spotom

http://www.dezurni-krivci.org/fot/DK4.JPGDežurni Krivci je znan domači bend, ki letos praznuje svojo polnoletnost. Izdali so štiri plošče, zadnja z naslovom ˝Fakti˝ je izšla februarja lansko leto pri založbi God Bless This Mess. S tega albuma pa se nahaja tudi pesem ˝Vstani!˝ za katero so člani benda posneli spot. To je že druga pesem po singlu ˝Sloni˝ za katero so posneli še video podobo.

Za produkcijo spota je tudi tokrat poskrbel video umetnik Matej Kolmanko , ki je močno vpet v zadnji projekt krivcev kot avtor obeh spotov in video projekcije, ki je spremljala serijo promocijskih koncertov v letu 2013. Na podlagi te projekcije pa je nastal tudi zadnji spot. Matej sodeluje tudi z ostalimi prekmurskimi ustvarjalci, sam pa je član noise dua Hexenbrutal.

Album Fakti bodo Dežurni Krivci tudi letos predstavljali po klubih in festivalih. Izdajo je možno še vedno brezplačno pretočite na vaše elektronske naprave tukaj. Na voljo pa je tudi še nekaj fizičnih albumov, ki ga dobite skupaj s pesniško zbirko v katero je vgrajen album.

Dežurni Krivci so s skladbama ˝Sloni˝ in ˝Oko za oko, zob za zob˝ sodelovali tudi na kompilaciji Punk Rock Strela 13. Za konec pa še sporočajo: ˝Zbudi se, vstani! Konec bo srečen le, če bo vsak od nas dvignil pest!˝

Ni komentarjev:

Objavite komentar