ponedeljek, 26. maj 2014

Razpis Klubski Maraton 14

Radio Študent je objavil razpis, s katerim vabijo še neuveljavljene in ustvarjalne skupine, da se priključijo najglasnejši ter najdaljši domači turneji Klubski Maraton (KM) 14. Slednji bo letošnjo jesen zopet gostoval po številnih mladinskih centrih, avtonomnih prostorih in klubih širom naše dežele. Turneja bo kot vsako leto potekala več tednov zapored ob koncu tedna. Letos se bo KM 14 predvidoma pričel 19. septembra, končal pa se bo s finalom, 7. novembra v Menzi pri Koritu.

Na turneji se bo predstavilo šest skupin, ki jih bo izbrala komisija glasbene redakcije Radia Študent. Izbranim skupinam bo Radio Študent omogočil tudi radijski koncert v živo, promocijo ter studijsko snemanje komadov, ki bodo izšli na promocijski zgoščenki KM 14. Skupine se lahko prijavijo do 9. junija na elektronski naslov: klubski.maraton@gmail.com.

Prijave naj vsebuje:

* vsaj tri avdio posnetke (v formatu mp3, 320 Kbps)
* naslove in besedila skladb
* kratko predstavitev skupine oz. posameznika
* ime in priimek kontaktne osebe, elektronski naslov in telefonsko številko

Maratonci leta 2014 bodo izbrani med glasbenimi izvajalci, ki ne glede na majhno ali nično koncertno in studijsko kilometrino v polju širokega žanrskega razpona iščejo kreativne in sveže izrazne možnosti. Izbrani ustvarjalci se zavežejo, da bodo to jesen skoraj vsak konec tedna stali na odru in postali del glasbene karavane, s pomočjo katere se je širši javnosti do sedaj predstavilo že 79 klubskih maratoncev!

Dodatne informacije dobite pri glasbenemu uredniku Radia Študent, Božidarju Plesniku, na naslovu bozidar.plesnik@radiostudent.si ali na telefonski številki 01/242 88 14.

Koromač na finalu Klubskega Maratona 2013 @Menza pri Koritu. Foto: Matej Počervina

Ni komentarjev:

Objavite komentar