sreda, 16. julij 2014

Izšla je kompilacija Fucking The Nation Every Day #6

Punkrockers-Radio je nemški DIY internetni radio, ki v naša ušesa prinaša punk zvoke različnih podzvrsti. Pravkar pa je pod okriljem tega radia izšla že šesta izdaja imenovana »Fucking The Nation Every Day«. Gre za internacionalno kompilacijo, ki združuje šestindvajset skupin in prav toliko skladb. Kompilacijo lahko snamete in poslušate tukaj, donacije zaželene.

Na kompilaciji so zbrani izvajalci iz trinajstih različnih evropskih dežel, ki jim daje možnost, da se predstavijo širši publiki. Na njej lahko slišimo od punk rocka, ska punk glasbe, harkora, post hc-ja, folka punka. Različnost zvoka ji torej ne gre očitati, od tem pa lahko spoznamo še kakšen novi bend, ki je prej našim ušesom ostal neopažen.

Punkrockers-Radio deluje od leta 2002 z namenom razpršiti dobro punk glasbo iz vsega sveta do poslušalcev. Na radiu pripravljajo tudi intervjuje z bendi in ostalimi akterji s področja glasbe, predstavljajo nove izdaje skupin, poročajo o novicah in ostalih zanimivostih. Vsekakor radio vreden naše podpore!

Za pokušino vam ponujamo tri skladbe:


Ni komentarjev:

Objavite komentar