četrtek, 23. oktober 2014

Lagwagon po devetih letih le izdajajo album

Lagwagon po devetih letih izdajajo nov album.
Kalifornijski punk rock veterani Lagwagon bodo konec oktobra izdali novo stvaritev. Album bo nosil naslov »Hang«, na njem pa bo zbranih 12 komadov. To bo njihov prvi album po devetih letih in bo tako končno nasledil izdajo »Resolve«. Člani skupine so bili zadnje čase bolj zaposleni s stranskimi projekti, zato je moral album »Hang« kar nekaj časa počakati v predalu.

Album »Hang« je začinjen z novimi formami, ki v preteklosti niso bili domače pri Lagwagon. Ampak se vidi, da je od zadnjega albuma minilo precej let. V tem času je progresivni punk rock, katerega predstavljajo tudi Lagwagon, nadgrajeval. In rezultat so pesmi, ki niso ravno tipične za Lagwagon. Zadeva bo poleg CD izdaje, izšla tudi na vinilni. Spodaj lahko poslušate pesem "The Cog in the Machine", ki jo najdemo na albumu pod zaporedno številko 4. 

Frontman skupine Joey Cape je o albumu povedal, da je ta zelo poseben. Pravi, da je ta edini v zgodovini delovanja benda, pri katerem želijo vsi člani skupine vse pesmi igrati tudi v živo. Varovanci založbe Fat Wreck Chords bodo novi album predstavili tudi na turi. Namreč novembra bodo odigrali številne nastope na različnih odrih širom Severne Amerike, turneja pa se bo zavlekla še v december.

Ni komentarjev:

Objavite komentar