petek, 5. december 2014

Napovedujemo Punk u Garaž minifest

11. decembra se v Pekarni obeta zanimiv dogodek
Zima trumoma že trka na vrata, mi pa ji bomo podkurili z udarnim koncertom! Slovenski Punk Rock Portal v sodelovanju s Krep Bukingi in AGD Gustaf pripravlja(mo) mini fest »Punk U Garaž«. Na odru se bodo pojavile tri zasedbe, ki bodo v dvorano Gustaf prinesle punk rock iz različnih vetrov:

(Nova Gorica, punk)

(Žalec, punk rock)

(M. Sobota, post hc/punk)

Koncert se bo zgodil v četrtek, 11. decembra ob 22. uri, v dvorani Gustaf v Pekarni. Pred, med in po koncertu bo na sporedu glasbena idila iz različnih punk smeri. Na dogodku bo vzpostavljen tudi distro. Prispevek za koncert bo znašal 4 evre. Vabljeni!


Kratek opis skupin:

A Bit of All
Kot prvi se bodo na odru pojavili A Bit of All. Skupina je nastala pred osmimi leti, svoj vrhovni štab pa imajo v Žalcu. A Bit of All snujejo svojo vizijo melodičnega punk rocka. Bend ima tudi nekaj laskavih dosežkov. Letos jeseni so bili zmagovalci natečaja »Big Star«, leta 2010 pa so nastopili v finalu tekmovanja »Špital ima taBend«. Trenutno so v fazi ustvarjanja novih skladb, ki jih bodo z veseljem delili med obiskovalce.



Pissing in the Wind
Pissing in the Wind so melodična hardcore punk postava, ki posega po hitrih in brezkompromisnih ritmih. Zasedba deluje od leta 2012, že istega leta pa so izdali EP »And What's Your Story?«. Navdih za pisanje pesmi črpajo iz vsakdana, problemov ter različnih situacij od vsakega člana v bendu. Prihajajo iz Prekmurja, koncertna pot pa jih meddrugim leta 2013 ponesla tudi na Punk Rock Holiday. Iz kakšnega testa so, bomo imeli priložnost videti 11. decembra.


Beer for Breakfast
Beer for Breakfast (BFB) prihajajo iz Nove Gorice. Skozi p(r)odirajočo punk glasbo izpostavljajo problematiko sveta in sistema v katerem smo se znašli. V svoji zbirki imajo dve demo izdaji, oktobra letos pa so svoje ustvarjanje nagradile še z albumom »Bar Riot«. Istega meseca so nato postali še band meseca na Slovenskem Punk Rock Portalu, izdaja pa je izšla s podporo Založbe Punk Portala. Sveže stvaritve bodo jasno in glasno slišane tudi na odru dvorane Gustaf.


Hvala za obisk in podporo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar