nedelja, 25. junij 2017

The Margins predstavljajo single in prvi spot!

Skupina The Margins, ki je s pomurskih ravnic prinesla svež, kitarsko nažigaški glasbeni veter, je nase opozorila že s prvim singlom "Red". Nadaljujejo v podobnem ritmu, z drugim singlom "That's gonna happen", ki ga spremlja še videospot:

Vse se zgodi z namenom. Vse je odvisno od tega, kako to sprejmeš, se s tem soočiš. Ne glede na vse, greš naprej. Fantje so svoj prvi videospot snemali v Križevcih pri Ljutomeru, v objektu nekdanje valilnice piščancev, ki počasi raste v alternativni kulturni prostor, ter v urbanem okolju ljubljanske Zupančičeve jame. Režijo in scenarij je prevzela režiserka Marija Mia Keserović, super posnetke je ustvaril Marko Wolf iz Studia Wolf, v spotu pa nastopata tudi mlada igralca Boris Lieber in Primož Glavič, ki ju javnost pozna iz televizijske serije Česnovi.

The Margins so nastali leta 2016. Skupino sestavljajo Aljaž Gyurica (kitara, vokal),
Patrik Jambrošič (kitara, back vokal), Luka Ščavničar (bas, back vokal) in Jože Horvat (bobni).

The Margins so v poletje zakorakali udarno, jeseni pa se obetata izid in promocija glasbenega prvenca. V juliju vabijo na dva koncerta - 8. julija nastopajo v Križevcih pri Ljutomeru na zaključnem večeru manjšega festivala in mednarodne kiparske kolonije, 15. julija pa v Ljutomeru, na najbolj znanem prleškem festivalu - Grossmannovem festivalu fantastičnega filma in vina. Vabljeni!

Piše: Katja Škufca

Ni komentarjev:

Objavite komentar