torek, 20. februar 2018

American Nightmare po 15-tih letih le izdali album!

American Nightmare z novo izdajo. Foto: Jacki Vitetta

Bostonska (melodična) hardcore punk postava American Nightmare je le navrgla svežo izdajo. Po petnajstletnem zatišju je tako svoj dan dočakal enakoimenski album, ki je nasledil »We're Down Til We're Underground«, izdajo iz leta 2003. Sveži album je pristal pri založbah Rise in Deatwish Records, vseh devet komadov pa lahko v skrajšani obliki poslušate tukaj, v celoti pa so dostopne na youtube kanalu.



Pred dnevi je izšel tudi video za pesem »Flowers Under Siege«, katerega si lahko ogledate spodaj. Kot zanimivost naj omenimo, da je bila celotna zadeva posneta v živo v studiu njihovega bobnarja. Spomladi jih čaka še evropska turneja, vsi datumi pa bodo znani v kratkem.

Skupina je svoja prva dva albuma izdala pod imenom Give Up the Ghost, zdaj pa delujejo kot American Nightmare. Med leti 2004-2011 so bili na oddihu in se tako bolje posvetili drugim projektom. Sprva so njihovo vrnitev na odre napovedovali številni reunion koncerti po ZDA, kasneje pa so se tudi resneje lotili novega ustvarjenja. Tako lahko danes končno poslušamo njihove nove stvaritve, ki se obenem izraziteje spogledujejo s post hardcore vložki.

Piše: Matej Urbanč

1 komentar:

  1. Do you need a quick long or short term loan with a relatively low interest rate as low as 3% We offer business loan, personal loan, home loan, auto loan, student loan, debt consolidation loan e t c We are guaranteed in giving out financial services to our Do you need urgent funding Apply now - We offer personal, commercial and personal finance for your business Contact us now,
    Email ( bailiegiffordmoney@gmail.com )

    ---------------------------------------------------------------------------

    Ali potrebujete hitro dolgoročno ali kratkoročno posojilo z razmeroma nizko obrestno mero, ki znaša le 3% na naše Ali potrebujete nujno financiranje Prijavite se zdaj - za vaše podjetje ponujamo osebne, komercialne in osebne finance. Pišite nam zdaj,
    E-pošta (bailiegiffordmoney@gmail.com)

    OdgovoriIzbriši