petek, 16. februar 2018

Punk v Kranju: AK47 / Đornata / Fršlus / Pasmaters / Nulla Osta



TrainStation predstavlja punk koncert, ki se bo v soboto 17.2.2018 od 20:00 dalje odvil v TrainStationu v Kranju. Nastopili bodo: 

AK 47 (Zagreb, hc/crust punk)
Fantje iz Zagreba so aktivni že skoraj dve dekadi, prisegajo pa izključno na anarhopunk. Za seboj imajo kar nekaj izdaj, njihova besedila so politično angažirane narave. Med drugim so (bili) tudi člani lokalne Antifašistične akcije, sodelovali so pri festivalu oziroma delavnicah "Drukčiji svet je moguč", (bili) so pa tudi avtorji fanzina "Konstruktivna borba". V preteklosti so bili tudi aktivni podporniki AC Molotov. Band se medmrežja spretno izogiba v širokem loku in tudi nasploh igrajo bolj poredko. Nazadnje so v Kranju nastopili oktobra 2012, zato nikar ne zamudite njihovega eksluzivnega nastopa. Kalašnikov vam bo dal vetra!

Đornata (Ljubljana, raw hc punk/crust punk)
Gre za zasedbo, ki zmanjšuje deficit kvalitetnih punk bandov pri nas, so pa tudi eden izmed najbolj dejavnih iz naših koncev. Kljub temu, da gre za relativno svež band, na sceni so cca 5 let, gre za znane obraze, ki so v polpreteklosti igrali v različnih bandih (TNT, Hell Patrol, Wasteland, Extreme smoke 57, Pleksus,..) in tako tvorile domačo punk sceno. Fantje prisegajo na hitrost ter kombinirajo surovi old school HC punk s crust in grind elementi. Vztrajajo na Diy etiki, ki jo vse bolj izpodriva potrošniški vsakdan. Skratka, njihovo glasbo lahko opišemo kot enostavno, hitro, dobro in glasno.

Pasmaters (Pula, hc/punk)
Pasmaters iz Pule, na sceni že od leta 1984! Po nekaj menjavah v zasedbi danes delujejo kot petčlanski band. Njihov album "Seeing Through Hardcore" iz leta 2008 mnogi nazivajo z najboljšim hrvaškim hardcore albumom. HC 80ih prihaja v Kranj!

Nulla Osta (Pula, hc/punk)
Dvojna bas rušada! Hitro, bučno in surovo! Legende pulske punk scene. 

Fršlus (Idrija, punk)
Slovenski punk bend iz Idrije, ki je aktiven na več področjih tako pri ustvarjanju avtorskih komadov kot pitju in drugih neumnostih.
  Piše: R.A.F.A.L.

2 komentarja:

  1. Da se pravilno predstavim, sem gospod Michael Benson, zasebni posojilodajalec, dajem minimalno posojilo v višini 5.000 evrov ali njegov ekvivalent v drugih valutah za kakršen koli znesek posojil z obrestno mero 3%, to je finančna priložnost na vaših vratih , hitro dobite posojilo 2018. Obstaja toliko ljudi, ki iščejo finančne priložnosti ali pomoč za vogalom in v mestih, in tudi takrat jih ne morejo dobiti, ampak tukaj je. Možnosti financiranja na vaših vratih in zato si ne morete zamuditi te priložnosti. Ta storitev je namenjena ljudem, podjetjem, podjetnikom in ženskam ter razpoložljivosti vsake količine, ki jo želite dobiti več informacij. Pišite nam po elektronski pošti: MICHEALBENSONLOANAGENCY@GMAIL.COM
    Obrazec za posojilo in ga vrnite.

    Polno ime .................

    Zasebna telefonska številka ................

    Država ..................

    Naslov ...............

    Država ...............

    Leta ..............

    Prijavili ste se prej ali ne. .............

    Znesek zahtevanega posojila. ..................

    Obdobje posojila ...............

    Poklic .................

    Mesečni dohodek .....................

    Glede na te podrobnosti vam bomo poslali našo soglasje s časovnim razporedom povračila in če sprejmete določila in pogoje, lahko dobite posojilo po odobritvi, odvisno od resnosti, nujnosti in zaupanja, ki smo vam za vas.
    Čakam vaš hiter odziv.

    S spoštovanjem,

    Micheal Benson

    OdgovoriIzbriši
  2. Do you need a quick long or short term loan with a relatively low interest rate as low as 3% We offer business loan, personal loan, home loan, auto loan, student loan, debt consolidation loan e t c We are guaranteed in giving out financial services to our Do you need urgent funding Apply now - We offer personal, commercial and personal finance for your business Contact us now,
    Email ( bailiegiffordmoney@gmail.com )

    ---------------------------------------------------------------------------

    Ali potrebujete hitro dolgoročno ali kratkoročno posojilo z razmeroma nizko obrestno mero, ki znaša le 3% na naše Ali potrebujete nujno financiranje Prijavite se zdaj - za vaše podjetje ponujamo osebne, komercialne in osebne finance. Pišite nam zdaj,
    E-pošta (bailiegiffordmoney@gmail.com)

    OdgovoriIzbriši