četrtek, 29. marec 2018

Start at Zero in Real Life Version gredo na turnejo!

Real Life Version so danes, 29. marca odšli na turnejo. Svoje punk rock ritme bodo trosili na Madžarskem, v Srbiji, Bolgariji, Makedoniji, Grčiji, za zaključek pa jih 7. aprila čaka še koncert v Gornji Radgoni v tamkajšnjem mladinskem centru. Družbo na poti jim bodo delali tudi finski predstavniki One Hidden Frame. Real Live Version predstavljajo aktualen album »Furious Winds and Ice Cold Showers«, ki je izšel pri Giljotini, slednji pa jim je zagotovil tudi udeležbo na kompilaciji »Punk Rock Val 17«. In kaj pričakujejo sami? "Od prihajajoče turneje si želimo odlične koncerte, saj so po naših izkušnjah obiskovalci koncertov na Balkanu dosti bolj sproščeni na koncertih, kot pa njihovi kolegi iz zahodnih držav. Naš namen je dobro spromovirati nov album Furious Winds And Ice Cold Showers in postaviti dobre temelje za nadaljnje turneje po teh državah", so nam še sporočili iz tabora te Vipavsko – ajdovske naveze.

Fotografija osebe Real Life Version.

Na turo pa se odpravljajo tudi lokalni bratje iz skupine Start at Zero. Njihova pot bo tokrat obrnjena na severni del stare celine. Sredi aprila jih bo tako pot ponesla po Nemčiji, Belgiji, Veliki Britaniji, Franciji in Nizozemski. Njihovi sopotniki na turi bodo nemški Frozen Acid in irski No Matter. Kot zanimivost pa naj še omenimo, da bodo Start at Zero nastopili na priznanem Manchester Punk Festivalu in sicer 20. aprila. "Glaven namen turneje je širjenje kroga poslušalcev, spoznavanje novih ljudi, bendov in krajev ter navsezadnje, da se imamo fajn", pa so še navedli iz kroga skupine. Srečno!


Piše: Matej Urbanč

1 komentar:

  1. Da se pravilno predstavim, sem gospod Michael Benson, zasebni posojilodajalec, dajem minimalno posojilo v višini 5.000 evrov ali njegov ekvivalent v drugih valutah za kakršen koli znesek posojil z obrestno mero 3%, to je finančna priložnost na vaših vratih , hitro dobite posojilo 2018. Obstaja toliko ljudi, ki iščejo finančne priložnosti ali pomoč za vogalom in v mestih, in tudi takrat jih ne morejo dobiti, ampak tukaj je. Možnosti financiranja na vaših vratih in zato si ne morete zamuditi te priložnosti. Ta storitev je namenjena ljudem, podjetjem, podjetnikom in ženskam ter razpoložljivosti vsake količine, ki jo želite dobiti več informacij. Pišite nam po elektronski pošti: MICHEALBENSONLOANAGENCY@GMAIL.COM
    Obrazec za posojilo in ga vrnite.

    Polno ime .................

    Zasebna telefonska številka ................

    Država ..................

    Naslov ...............

    Država ...............

    Leta ..............

    Prijavili ste se prej ali ne. .............

    Znesek zahtevanega posojila. ..................

    Obdobje posojila ...............

    Poklic .................

    Mesečni dohodek .....................

    Glede na te podrobnosti vam bomo poslali našo soglasje s časovnim razporedom povračila in če sprejmete določila in pogoje, lahko dobite posojilo po odobritvi, odvisno od resnosti, nujnosti in zaupanja, ki smo vam za vas.
    Čakam vaš hiter odziv.

    S spoštovanjem,

    Micheal Benson

    OdgovoriIzbriši