ponedeljek, 23. april 2018

White Stain z drugo ploščo in valom nove energije!

Punk rockerji White Stain vabijo na promocijski koncert, ki se bo odvil v četrtek, 26. aprila, v klubu Gromka na Metelkovi. Ta dan uradno na svet  prihaja nova, druga plošča z naslovom "Nation of Fear", podprta s strani Giljotine Records. "Minila so štiri leta od Attached in da se ne bi z njim vred preveč postarali je bil čas, da nove melodije in besede vržemo iz sebe. Veseli nas, da nam bodo za, pred in na odru delali družbo kolegi iz No Force Can, še posebej pa se veselimo vseh starih in čim več novih obrazov iz naše male, a trmasto vztrajne punk rock scene", še sporočajo iz tabora te ljubljanske zasedbe. Albumu lahko v celoti prisluhnite tudi tukaj, v živo pa bo 5. maja predstavljen tudi v dvorani Gustaf v mariborski Pekarni, v kratkem pa mogoče še kje.



Skupina bo vse zbrane prostovoljne prispevke na promocijskem koncertu v klubu Gromka na Metelkovi namenila Slovenski filantropiji, ki se že 25 let aktivno odziva na družbene probleme, spodbuja in razvija prostovoljstvo, deluje na področju migracij, pomaga ogroženim in je glasna zagovornica človekovih pravic. Lepa gesta, ni kaj dodati, vabljeni!

Izdajo albuma "Nation of Fear" bodo WS pospremili s promocijskima nastopoma
v Ljubljani in Mariboru. Foto: arhiv WS

Piše: WS

1 komentar:

  1. Da se pravilno predstavim, sem gospod Michael Benson, zasebni posojilodajalec, dajem minimalno posojilo v višini 5.000 evrov ali njegov ekvivalent v drugih valutah za kakršen koli znesek posojil z obrestno mero 3%, to je finančna priložnost na vaših vratih , hitro dobite posojilo 2018. Obstaja toliko ljudi, ki iščejo finančne priložnosti ali pomoč za vogalom in v mestih, in tudi takrat jih ne morejo dobiti, ampak tukaj je. Možnosti financiranja na vaših vratih in zato si ne morete zamuditi te priložnosti. Ta storitev je namenjena ljudem, podjetjem, podjetnikom in ženskam ter razpoložljivosti vsake količine, ki jo želite dobiti več informacij. Pišite nam po elektronski pošti: MICHEALBENSONLOANAGENCY@GMAIL.COM
    Obrazec za posojilo in ga vrnite.

    Polno ime .................

    Zasebna telefonska številka ................

    Država ..................

    Naslov ...............

    Država ...............

    Leta ..............

    Prijavili ste se prej ali ne. .............

    Znesek zahtevanega posojila. ..................

    Obdobje posojila ...............

    Poklic .................

    Mesečni dohodek .....................

    Glede na te podrobnosti vam bomo poslali našo soglasje s časovnim razporedom povračila in če sprejmete določila in pogoje, lahko dobite posojilo po odobritvi, odvisno od resnosti, nujnosti in zaupanja, ki smo vam za vas.
    Čakam vaš hiter odziv.

    S spoštovanjem,

    Micheal Benson

    OdgovoriIzbriši