torek, 16. oktober 2018

Orto punk: Booze & Glory se vračajo z Odpisanimi in Don Gatto!

Petroleum Beat vabi na orto punk večer. Nastopili bodo:
  
➤ Booze & Glory (London, Velika Britanija) // street punk/oi 
➤ Odpisani (Pomurje, Slovenija) // hardcore/punk rock 
➤ Don Gatto (Szekszárd, Madžarska) // harcore/crossover thrash

Dogodek se bo odvil v petek, 19.10.2018, vrata Orto bara pa se bodo odprla ob 20:00. Vstopnice lahko kupite v Orto baru ali pa jih naročite na: info@petroleum-beat.si (pošijanje po pošti), dostopne pa so tudi na strani mojekarte.si. Prvi paket 100 vstopnic po early bird ceni 10 € je že razprodanih. Še vedno jih lahko dobite po predprodajni ceni 12 €, na dan koncerta pa bodo 14 €. Vabljeni!



V Slovenijo ponovno prihajajo angleški punkerji Booze & Glory, tokrat v Orto bar. Skupina je bila ustanovljena leta 2009. Kaj kmalu po ustanovitvi so pričeli koncertirati po Londonu, nekaj mesecev kasneje pa po celotni Veliki Britaniji. Po treh izdanih albumih so postali prepoznavni tudi drugod po svetu, kakor tudi v sami zvrsti street punka. Kot zanimivost naj omenimo, da so člani skupine veliki podporniki nogometnega kluba West Ham United, nekaj pesmi pa so posvetili prav njim. Klub je v zahvalo skupini vgraviral njihovo ime na pločnik pred samim stadionom. SHARP!

Ozračje Orto bara bodo razgreli tudi hardcore punk veterani Odpisani. Pomurci bodo ob tej priložnosti predstavili svojo novo ploščo "Prva vrsta", o kateri smo že poročali. Album je sproduciral slavni Tue Madsen, ki je sodeloval že z bendi kot so Madball, Sickt of it All in podobnimi. Koncert bo tako prvi promocijski na katerem bodo v živo predstavili komade iz novega CD-ja. Prisluhnite mu lahko tudi tukaj.

Da bo mera polna bodo poskrbeli še madžarski hardcore korenjaki iz skupine Don Gatto. Slednji so odigrala preko 400 koncertov v 16 različnih državah, leta 2013 pa so bili predskupina na turneji težkokategornikov Pro-Pain in z njimi odigrali 23 koncertov. Junija 2015 so zmagali na izboru Wacken Metal Battle Hungary in se uvrstili na kultni festival Wacken, ki domuje na severu Nemčije. Piše: Matej Urbanč

1 komentar:

  1. Če želite vnesti pravilno sam, sem Michael Benson zasebni posojilodajalec, sem dal minimalno posojilo v višini 5.000 € EUR ali protivrednost v drugih valutah za vsak znesek posojila obrestni meri v višini 3%, to je finančna priložnost za vaš vrata, hitro dobite posojilo za leto 2018. Obstaja toliko ljudi od iščejo finančne možnosti ali pomoč za vogalom in v mestih, in še vedno ne morejo dobiti enega, ampak tukaj je. Možnosti financiranja na vašem pragu in kot taki si ne morete zamuditi te priložnosti. Ta storitev je namenjena ljudem, podjetjem, podjetnikom in ženskam ter razpoložljivosti vsake količine, ki jo želite dobiti več informacij. Pišite nam po elektronski pošti: MICHEALBENSONLOANAGENCY@GMAIL.COM
    Obrazec za posojilo in ga vrnite.

    Polno ime .................

    Zasebna telefonska številka ................

    Država ..................

    Naslov ...............

    Država ...............

    Leta ..............

    Prijavili ste se prej ali ne. .............

    Država ..............

    Znesek zahtevanega posojila. ..................

    Obdobje posojila ...............

    Poklic .................

    Mesečni dohodek .....................

    V priznanje teh podatkov, bomo poslali našo pogodbo z načrtom odplačevanja, in če se strinjate s pogoji, ki jih lahko dobite posojilo po odobritvi, odvisno od resnosti, nujnosti in zaupanja, ki jih imamo za vas.
    Čakam vaš hiter odziv.

    S spoštovanjem,

    Micheal Benson

    OdgovoriIzbriši