sobota, 14. december 2019

Izid petega albuma Dežurnih krivcev "Narobe svet!"

29. novembra 2019 je izšla peta plošča zasedbe Dežurni krivci, poimenovana Narobe svet. Osem pesmi je izšlo na vinilu pri neodvisni prekmurski založbi God Bless This Mess records, na spletnih platformah pa je na voljo razširjena verzija z enajstimi komadi. Pod izdelek je podpisan avstrijski producent Hannes Jaeckl, ki je z Dežurnimi krivci sodeloval že pri dveh predhodnih albumih, Fakti in Strup. Za grafično podobo plošče je tokrat poskrbel vsestranski umetnik, slikar Gregor Purgaj.


Osrednji promocijski predstavitvi plošče v živo je že bil 29. novembra v domačem klubu JAMA v Svetem Juriju ob Ščavnici in 7. decembra v dvorani Komuna ljubljanskega Kina Šiška. Še pred tem pa se je odvila predpremiera v klubu Jama, kjer so Dežurni krivci odigrali dva koncerta za učence domače osnovne šole. Ne zamudite tudi ostalih nastopov, ki bodo sledili.

Izid plošče je bil pospremljen tudi z novim videospotom, ki izide v naslednjih dneh od izida plošče. Režiser videa za pesem Rojeni brez imena je filmski ustvarjalec in glasbenik Vasja Rovšnik-Ruš.

Prihajajoči koncerti:

07.12.2019 Kino Šiška - Ljubljana
13.12.2019 MC Pekarna - Maribor
21.12.2019 Klub Metulj - Bistrica ob Sotli
18.01.2020 MIKK - Murska Sobota

Vir: GBTM

Ni komentarjev:

Objavite komentar