nedelja, 15. december 2019

Punk rock poslastica v Gromki!


(indie/punkrock, A)

Glasbeni kolektiv Barrier Reef/The Great se s svojim načinom dela, izogiba klasičnim in populisticnim vzorcem. Člani skupine, v glasbi iščejo nova doživetja/obćutenja in spoznanja, s katerimi skrbijo tudi za lasten osebnostni in glasbeni razvoj. Težko bi razčlenili za kakšen žanr pravzaprav gre, vsekakor pa imamo opravka s spevnimi in igrivimi melodijami, katere prekaljeni mački (iz skupin Antimaniax, Astpai, Heroes & Ghosts) mojstrsko vmeščajo v svojevrsten glasbeni miks. Preposto, spevno in iskreno.


(alternative/punkrock, SI)

Ekipa No Force Can združuje elemente alternativnega rocka, indie-a ter punkrock-a. Vsem poznani obrazi na lokalni sceni (iz zasedb: Caddies, 10 Balls, Superfool, Take Off in Trash Candy) so definitivno sprejeli dobro odločitev in ustvarili ta bend. 

Decembra 2017 so izdali EP prvenec z naslovom "Satelites", na katerem je uvrščenih 5 odličnih skladb. Izpostaviti velja tudi pomembno dejstvo, da so fantje poskrbeli za produkcijo v DIY maniri. Za nastop v Ljubljani pa obljubljajo tudi predstavitev novejšega materiala, kateri je prav zdaj v stopnji izdelave. Tokrat pod taktirko odličnega slovenskega producenta Matica Mlakarja iz The Kraken Productions.


Koncert se bo odvil 19.12.2019, v ljubljanskem klubu Gromka. Vrata se odprejo ob 20:30.

Vir: WS Booking & Promotion

Ni komentarjev:

Objavite komentar