ponedeljek, 23. marec 2020

Downtown recordings z novo kompilacijo!

Pred nami je pravkar izdana 15. kompilacija založbe Downtown recordings, ki nosi naslov NAFS, kar je po Sufijskem nauku tudi sveta vojna proti egu. V tej maniri se je na kupu znašlo več bendov, katere bi lahko uvrstili v različne struje glasbenega podtalja; hardcore, crust, grind, blackmetal, djent pa tudi etno, dub in ambiental,... Produkcija je surova in hkrati našpičena, bolj kot običajno. Glasbeni posnetki so nastali v studiu med leti 2018 in 2020 ter so plod dela in zanosa akterjev pri prej omenjeni d.i.y. založbi. Prisluhnimo!



Sodelujoči: 

D.D.A: Dislocated Downtown Artists vključuje različne glasbenike glede na naravo projekta in pesmi. Kot stalnica nastopa Zoran, idejni vodja Downtown recordings.

Otonin: to je trenutni psevdonim, uporabljen za pesmi, katerih forma je precej različna. Lahko je eletkronika, lahko je "band" projekt, brezkompromisno izražanje.

Stepa: je dolenjski duo, ki ustvarja v Ljubljani, Lucijan Okleščen (ex-Ledene Pizde, ex-Hlače, Hillbillywithachainsaw) na kitari in Jože Cesar (session glasbenik dostikrat v popu, jazzu in hiphopu) na bobnih. Igrata hitri in ritmični hardcore z matemačnimi formami in jazz prijemi. Za foro pravijo, da igrajo mongolski grind.

Anal Sexecution: impro grind duo, ki trga gate, tepe riti in vse ostalo kar si lahko predstavljate pod imenom benda... Jakomin na kitari in vokalu, Ivan Provokativan na bobnih in vokalih. Ivan vodi tudi oddajo Atentat na sluh na Radiu Marš, kjer rad vse pošilja v 3pm.

S.O.S.: ali po domače Smeče od Smeča, ampak ni čisto tako. Grind trio z raznih koncev Slovenije, ki ustvarja scumcore buko in mentalno neuravnovešena besedila. So eden izmed najbolj nenavadnih bendov, kar jih hodi po zemlji. 

Dead Corcoras: grindcore mašina iz NM, ki vadi v Metliki. Sicer gradijo na zapuščini Corcorasa, ki je bila osnova in hrbtenica punk scene vse od konca 90-ih, a Tonč je s tem bendom šel v ekstremnejše vode grinda. Sicer niso preveč aktivni, a tu pa tam naredijo kakšen koncert...

Sekvoja and the stoned Jesus: 2 mladca (Jakov Fir - bobni, Mark - kitara) iz Črnomlja, ki sicer veliko pomagata v MKK-u sta prišla na obisk v zaklonišče studia in posnela eno pesem ter jam. Nek potencial se vidi v tej mladi adhoc zasedbi, a kaj ko je šel kitarist na arbeit v Nemčijo... Upajmo, da se vrne in da nadaljujeta tam kjer sta ostala oz. se premakneta naprej...

Inkubator Bukator: Zelo zabaven bend iz Brežic, ki ga odlikujejo zabavna spolna besedila, primitivna buka in karizma kitarista. Deriii!

Final Approach: je hardcore punk bend/kolektiv, ki je svoj čas držal celo hardcore sceno v Krškem in vzgojili kulturo circle pita ter moshanja. Final Approach so stari znanci in prijatelji Downtown recordings. Sicer že kar nekaj časa ne igrajo, torej žal nič novega materiala, samo nova preobleka starega v letu 2019.



Piše: Zoran, Downtown recordings

4 komentarji:

  1. Pozdravljeni in dobrodošli pri globalnih posojilnih storitvah Spotcap, moje ime je Claudia Klein, posojilodajalec in tudi posojilni svetovalec.

    Ali nujno potrebujete finančno okrepitev? potrebujete posojilo za različne namene? če je vaš odgovor pritrdilen, vam svetujem, da se obrnete na moje podjetje prek | spotcapglobalservices@gmail.com | ali nam sporočite na WhatsApp: +4915758108767 | in imate posojilo na svojem računu v 24 urah, ker nudimo odlične posojilne storitve po vsem svetu.

    Ponujamo vse vrste posojilnih storitev (osebni posojilo, posojilo za podjetja in številne druge), ponujamo tako dolgoročne kot tudi kratkoročne posojila, poleg tega pa si lahko izposodite do 15 milijonov evrov. Moje podjetje vam bo pomagalo doseči različne cilje s široko paleto posojilnih izdelkov.

    Vemo, da je bilo pridobivanje zakonitega posojila vedno velik problem Posamezniki, ki imajo finančne težave in jih potrebujejo rešitev, veliko ljudi zaradi visokih obresti tako težko dobi posojilo za lastniški kapital od svojih lokalnih bank ali drugih finančnih institucij. stopnja, nezadostno zavarovanje, razmerje med dolgom in dohodkom, nizek kreditni rezultat ali kateri koli drug razlog

    Ni več čakalnih dob ali stresnih obiskov bank. Naša storitev je na voljo 24/7 - dobite lahko posojilo in dokončate svoje transakcije, kadar koli in kjerkoli jih potrebujete

    Nudimo 24 urne storitve posojila svetovnega razreda. Za poizvedbe / vprašanja? - Pošljite e-pošto na | spotcapglobalservices@gmail.com | ali nam sporočite na WhatsApp: +4915758108767 | & Prejeti odgovor v trenutku.

    Tvoja družina, prijatelji in sodelavci ne potrebujejo vedeti, da imate malo denarja, preprosto nam pišite in prejeli boste posojilo.

    Vaša finančna svoboda je v vaših rokah!

    OdgovoriIzbriši
  2. Pozdravljene dame in gospodje.
    Moje ime je Susan Benson, posojilodajalec sem in tudi finančni svetovalec. Če potrebujete finančno pomoč, sem prava oseba, ki jo lahko kontaktirate, tudi finančno svetujem vsem. Moja najpomembnejša prednostna naloga je vaša finančna stabilnost, prosim, sporočite mi in na voljo vam bom.

    Ali nujno potrebujete finančno okrepitev, vam bom svetoval, da se obrnete na moje podjetje. Opravljamo vse vrste posojilnih storitev. Z nami lahko stopite v stik preko e-pošte: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ali mi pošljete sporočilo neposredno na WhatsApp preko: +447903159998 in prejmite odgovor v trenutku.

    Smo celovito podjetje za finančne storitve in smo zavezani, da vam bomo pomagali izboljšati svoje dolgoročne in kratkoročne finančne cilje.

    Lastnosti in ugodnosti;
    * Za posojilo lahko zaprosite kadarkoli in kjer koli.
    * Lahko si izposodite do 20 milijonov evrov.
    * Posojilo prejmite v 24 urah.
    * Znatna obrestna mera 3,0%.
    * Dobite možnost, da izberete datum vračila bodisi tedensko,
       mesečno ali letno v trajanju 1-30 let.
    * Enostavna spletna aplikacija.
    * Prilagojena navodila in strokovno znanje.
    * Finančno svetovanje.

    In; Če vam je težko dobiti posojilo pri lokalnih bankah ali drugih finančnih inštitutih, zaradi nekaterih razlogov, ki jih najbolje poznate, nam pišite, da vam bomo pomagali pri posojilu. Pomagali smo številnim posameznikom in organizacijam, ki se po vsem svetu soočajo s finančnimi težavami. Ko se prijavite pri nas, se prijavite pri zaupanja vrednem podjetju, ki skrbi za vaše potrebe po financiranju. V celotnem postopku boste poskrbeli.

    Za več informacij o naši ponudbi za posojilo nam vljudno pošljite zahtevo za posojilo preko:
    E-pošta: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ALI;
    WhatsApp: +447903159998

    Kar zadeva posojanje denarja in finančno svetovanje, smo trenutno najboljše podjetje, s katerim se lahko obrnemo. Ne bodite napačni, če nas ignorirate, če želite začeti, nas kontaktirajte.

    OdgovoriIzbriši
  3. KAKO sem dobil posojilo od te velike družbe

    Pozdravljeni dragi moji, jaz sem Linda McDonald, trenutno živim v Austinu Texas, ZDA. Trenutno sem vdova s ​​tremi otroki in sem se aprila 2018 zataknila v finančni situaciji in sem morala refinancirati in plačati račune. Poskušal sem iskati posojila pri različnih posojilnicah, zasebnih in podjetniških, vendar nikoli z uspehom, in večina bank mi je zavrnila kredit, ne polni plena tistim vražam tam, ki jim pravijo posojilodajalca, vsi so prevara, vse, kar hočejo, je vaše denarja in ne boste več slišali od njih, so mi to storili dvakrat, preden sem spoznal gospoda Davida Wilsona, najbolj zanimiv del tega je, da mi je posojilo preneslo v roku 74 ur, zato vam bom svetoval, da se obrnete na gospoda Davida, če vas zanima posojilo in ste prepričani, da mu boste lahko pravočasno odplačali, se lahko obrnete nanj po e-pošti ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Brez kreditnega preverjanja, nobenega ponudnika, ki ima samo 2% obrestno mero in boljše odplačilne načrte in Če se morate obrniti na katero koli podjetje glede zavarovanja posojila brez zavarovanja, se danes za svoje posojilo obrnite na gospoda Davida Wilsona

    Ponujajo vse vrste posojila, ki jih imajo

    Kratkoročno posojilo (5_10 let)
    Dolgoročno posojilo (20_40)
    Posojilo za medijski termin (10_20)
    Ponujajo posojilo
    Posojilo za dom ............., Poslovno posojilo ........ Dolg posojilo .......
    Študentsko posojilo .........., Posojilo za zagon podjetja
    Poslovno posojilo ......., posojilo podjetja .............. itd
    E-pošta .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
    Ko gre za finančno krizo in posojilo, potem je posojilo David Wilson finančno, prosim, povejte mu. Gospa Linda McDonald vas bo usmerila v dobro srečo ................... ….

    OdgovoriIzbriši