sreda, 22. april 2020

Neverend z drugim singlom in kmalu z albumom, Šajzerbiterlemon pa so posneli spot!

Z drugim singlom »Nov svet« iz prihajajoče plošče »Blinded« so se ponovno oglasili Neverend. Pred novogoriški punkerji je tako izid druge plošče, ki bo nasledil izdajo »Nothing is complete« iz leta 2014. Slednji lahko še vedno prisluhnete tukaj.



Beogradski garažni punk trio Šajzerbiterlemon je izdal videospot za pesem »Metak«. To je že četrti videoposnetek z lanskega prvenca »Za našimi stenami«. Podpisuje ga produkcijski kolektiv Recharge and Revolt, za katerim stoji avtorski tim: režiser Nikola Stojanović, direktor fotografije Mladen Teofilović in scenaristka Nadja Petrovic. Ta mladi trio je lani prejel nagrado Srce Sarajeva za kratki film Sherbet. 
       
Video je bil posnet v eni izmed odročnih vasi v Vojvodini januarja letos in ga močno navdihuje jugoslovanski črni val z edinstvenim pogledom na stare podeželske običaje s teh območij. Člani skupine še sporočajo: »Ta spot je še eno karantensko darilo za vse prijatelje in oboževalce. Upamo, da bo vsaj malo popestril vaš vsakdan in se veselimo trenutka, ko bodo aktualni koncerti in razna vihranja na odru ter pred njim!«

Piše: Matej Urbanč

Ni komentarjev:

Objavite komentar