ponedeljek, 20. marec 2023

Novopečeni skate punkerji Smacked napovedujejo prvenec!

Smacked je štiričlanska skupina primorcev in korošcev, ki dela in ustvarja v Ljubljani. Nastopa v zasedbi: Matija Vižin (vokal), Žan Ferčak (kitara), Klemen Slatinek (bas), Andraž Sešelj Pangerc (bobni).

Zasedba Smacked. Foto: Jaka Čurlič

Band se je formiral aprila 2022 navdahnjen s punk rockom in skate punkom. Konec lanskega leta so posneli prvenec, ki bo luč sveta ugledal 1. aprila letos. To bo v bistvu produktiven zaključek njihovega prvega leta obstoja. Album bo nosil naslov ´Surfing the Tsunami!´ Poslušali boste lahko 15 melodičnih, raznolikih in svežih punk rock viž, ki jih združujejo zanimiva osebno izpovedna besedila iz vsakdanjih plusov in minusov vseh nas.

Smacked v akciji (Nova Gorica, nov. 2022). Foto: Smacked fb

Album je bil posnet v studio Attic v Orehovljah pri Novi Gorici. Njegov producent je Nenad Putnik. Izdan bo pod okriljem SDNL Records, lahko pa ga boste dobili v fizični ali pretočni obliki na vseh glasbenih platformah. Fantje so se do uradnega izida odločili, da bodo vsak dan objavili en komad. Dva štikla so že objavili, do 1. aprila pa bodo sledi še ostali, ki bodo del njihove zgodbe.

  

Kmalu bodo znani tudi datumi koncertov, na katerih bodo predstavljali novo izdajo in bodo spotoma objavljani na njihovih socialnih omrežjih.

Naslovnica prvenca. Foto: Smacked fb
Piše: Mojca Lubej

Ni komentarjev:

Objavite komentar