sobota, 22. april 2023

The Mission na misiji v Ljubljani!

The Mission, legende dark wavea iz 80-tih, se po več desetletjih vračajo v Ljubljano. Tokrat bodo nastopili 5. maja v Kinu Šiška. Kot predskupina bodo oder ogreli post punk revivalovci Wires & Lights
 
The Mission v akciji
Skupina The Mission je bila ustanovljena leta 1986 v Angliji in je še vedno zelo aktivna. Ustanovila sta jo nekdanji pevec skupine Sisters of Mercy Wayne Hussey in basist Craig Adams. Nato so se jima pridružili še ostali. Nastopali so že z U2, The Cure, The Cult, z Robertom Plantom in ostalimi. V Sloveniji so nas navdušili leta 1988 v Hali Tivoli in iz prve roke vam lahko povem, da je bilo nepozabno. Kdor ne pozna njihovih komadov, kot so Severina, Wasteland, Butterfly on the well in še bi lahko naštevali... Ekstaza za bobniče.


Vabljeni torej, da se z njimi zazibate v ritmih Gothic rocka. Prisegam vam, da ne boste razočarani, če vam ustrezajo ritmi bendov kot so The Cure, The Cult in podobni predatorji... Ni ravno klasični punk, je pa bend, ki je po vsej verjetnosti krepko zaznamoval postpunkovsko gibanje.

Wires & Lights.

Velika škoda bi bila, da pa bi prezrli tudi skupino Wires & Lights, ki bazira v Berlinu. Zasedba krepi svoj vpliv v novodobnem post punk valu, za sabo pa že ima nekaj odmevnih nastopov ter dve izdaji.

Piše: Mojca Lubej

1 komentar:

  1. Pozdravljeni, dame in gospodje, ali potrebujete finančno pomoč? Jaz sem Susan Benson. Sem posojilodajalec in tudi finančni svetovalec.

    Potrebujete poslovno posojilo, osebno posojilo, hipotekarno posojilo ali posojilo za dokončanje vašega projekta? Če je vaš odgovor pritrdilen, vam priporočam, da kontaktirate moje podjetje. Ponujamo vse vrste posojilnih storitev, vključno z dolgoročnimi in kratkoročnimi posojili, zavarovanimi in nezavarovanimi posojili in številnimi drugimi. Za več informacij nam pišite po e-pošti: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ali mi pošljite neposredno sporočilo na WhatsApp prek: +447360502110 in v trenutku prejmite odgovor.

    Za dosego cilja potrebujete posojilo pri zanesljivem in kompetentnem podjetju. Smo podjetje za celovite finančne storitve in smo zavezani, da vam bomo pomagali izpolniti vse vaše želje. Specializirani smo za zagotavljanje strukturiranih finančnih rešitev posameznikom in podjetjem na najučinkovitejši in najhitrejši način.

    * Za posojilo lahko zaprosite kadarkoli in kjer koli.
    * Prilagodljiv znesek - sami se odločite, koliko si želite izposoditi.
    * Hitro neposredno financiranje - prejmite posojilo v 24 urah po odobritvi.
    * Prilagodljiva obrestna mera 3 %.
    * Visoke stopnje odobritve
    * Prilagodljivo odplačilo - Izbrati morate datum odplačila, bodisi tedensko, mesečno ali letno za obdobje od 1 do 30 let.
    * Enostavna spletna aplikacija.
    * Prilagojeno vodenje in strokovno znanje.
    * Brez skritih stroškov

    Ne zamudite priložnosti zaradi pomanjkanja financ. Obrnite se na moje podjetje zdaj, lahko vam pomagamo s posojilom, saj smo pomagali številnim posameznikom in organizacijam, ki so se soočali s finančnimi težavami po vsem svetu

    Za več informacij o naši ponudbi posojila nam pošljite zahtevo za posojilo prek
    E-pošta: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp: +447360502110

    Posredniki/svetovalci/posredniki so dobrodošli, da pripeljejo svoje stranke in so 100 % zaščiteni. V popolnem zaupanju bomo sodelovali v korist vseh vpletenih strani.

    OdgovoriIzbriši