sobota, 13. julij 2024

JEGULJA z novim albumom Anguilla Guerrilla pri GBTM Records

Trio Jegulja predstavjajo sveži album z naslovom "Anguilla Guerrilla", ki je izšel pri založbi God Bless This Mess (GBTM). Album je že na voljo na Bandcamp strani skupine, na koncertih pa ga lahko dobite tudi v fizični obliki – na vinilu in zgoščenki.

 
S svojo unikatno glasbo, ki združuje elemente psihedelije, progresivnega rocka, stonerja, panka in metala, Jegulja ustvarja zvok, ki se giblje med minimalizmom in virtuoznostjo, surovostjo in prefinjenimi aranžmaji. Njihova instrumentalna glasba je prežeta z energijo in prefinjenostjo, ki jih ločuje od drugih in jim preprečuje, da bi zapadli v klišeje.

Album "Anguilla Guerrilla" je tretji studijski projekt skupine Jegulja in prvi, izdan v sodelovanju z založbo GBTM Records. Izdaja je nastala pod budnim očesom Damjana Dobrine, ki je poskrbel za snemanje in miksanje v Baltazar studiu v Bistrici oz. Seattlu ob Sotli, ob asistenci Valentina Božička. Za bendov logo in dizajn albuma pa je poskrbela Sara Koncilja aka Yaga Sara.

Jegulja bodo ob izidu albuma "Anguilla Guerrilla" priredili svoj prvi promocijski koncert to soboto, 13. julija, v murskosoboškem MIKKu. Kot posebni gostje bodo nastopili koprski prvaki stoner doom metala, Omega Sun. Povezavo do dogodka najdete tukaj. Vabljeni, da se pridružite skupini Jegulja pri praznovanju izida njihovega novega albuma.

Za konec bi vas radi opozorili še na prve letošnje izdaje založbe God Bless This Mess Records:
  • Cyphre Louis: Ljutomerski psychobilly kvartet z drugim albumom "Žveplene melodije". Album najdete tukaj.
  • Wasserdicht: Ormoški hupni hardcore trio s prvim dolgometražnim albumom "Prihajamo v miru". Album lahko poslušate tukaj.
Vir: GBTM

1 komentar:

  1. ZDRAVO; Jaz sem Susan Benson. Sem posojilodajalec in tudi finančni svetovalec.

    POTREBUJETE POSOJILO?
    Nudimo kredite za fizične osebe: osebni kredit za porabo, poslovni kredit, stanovanjski kredit, odkup kredita, odkup dolgov za zbrati vse vaše dolgove v enem kreditu, kredit za financiranje nakupa vašega avtomobila.

    POTREBUJETE FINANČNO PODPORO?
    Podpremo lahko financiranje vaših projektov kot so: gradnja vaših hiš, pisarn, kmetij, financiramo vaše potovalne projekte, vaše podjetje ali projekt, za katerega potrebujete zunanje financiranje.

    POTREBUJETE INVESTITORJA?
    Lahko investiramo v vaše velike projekte. To je rezervirano za podjetja, ki iščejo vlagatelje za financiranje svojih raziskovalnih projektov, nepremičninskih projektov, prevzemov in drugih poslovnih potreb.

    IZBERITE NAJBOLJŠE MOŽNOSTI POSOJILA.
    PRIJAVITE SE ZDAJ!!!
    E-pošta: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    Lahko nam pošljete sporočilo na WhatsApp preko: +447915601531 in prejmete odgovor v trenutku

    KAJ PONUJAMO
    Ponujamo vse vrste posojil, zavarovana in nezavarovana posojila, konsolidacijo dolgov in mnoga druga.

    SUNSHINE FINANCIAL GROUP je hčerinska družba ene najmočnejših skupin v Evropi in svetu s kapitalom 510 milijonov evrov. Sledimo strategiji, da smo prisotni tam, kjer je rast, povezujemo stranke s priložnostmi, ki jih ustvarja, pomagamo podjetjem pri rasti, gospodarstvu pri uspevanju in posameznikom pri uresničevanju njihovih ambicij.

    OdgovoriIzbriši