petek, 20. september 2024

Spy Abuse z novim EP-jem "Broken Vision" in spotom "Ghost of Society"

Koroški punk band Spy Abuse se po krajšem premoru ponovno vrača na glasbeno sceno z novim EP-jem, ki nosi naslov "Broken Vision" (A7 Records). Izid EP-ja je napovedan za 22. september 2024, že pred tem pa so izdali singel "Ghost of Society, s katerim želijo ogreti svoje oboževalce in ljubitelje dobrega punka.


V pravem punkovskem duhu je skupina v DIY maniri posnela videospot za omenjeni singel, ki si ga lahko ogledate na spodnji povezavi. "Ghost of Society" oziroma "duh družbe" obravnava perečo problematiko današnjega časa, ko večina ljudi hrepeni zgolj po "še več" in živi za jutri, brez da bi se zavedali današnjega trenutka, kaj šele včerajšnjega. Vse preveč nas žene pohlep, planet in civilna družba pa postajata vse manj pomembna, saj je le malo tistih, ki jim je še mar za prihodnost človeštva in naših potomcev.
S svojim novim EP-jem Spy Abuse prinašajo upanje, da še ni vse izgubljeno. Če resnično želimo kaj doseči, moramo stvari vzeti v svoje roke.

Izid EP-ja bodo Spy Abuse proslavili s koncertom v Slovenj Gradcu 5. oktobra 2024, kamor vabijo vse, da se jim pridružite pod odrom in jih na tak način podprete. Pripravite se na večer poln energije in živahnosti, surovega punka in družbenih kritik, kar je zaščitni znak skupine Spy Abuse.

Ni komentarjev:

Objavite komentar