sreda, 14. december 2011

Pank Mineštra vol. 2

Zadnji škofjeloški pankerski udar v letošnjem koledarskem letu predstavlja druga PANK MINEŠTRA. Tokrat na Ostriginem odru gostujeta dve zasedbi iz bližnje Hrvaške, ob podpori domačih WTF?! Brežice.

TITO’S BOJS (HR) – so eden izmed bendov, ki ga je precej težko umestiti v tipične žanrske kretnice, lahko pa rečemo da so uspeli v 10 letih potrditi da so eden izmed najboljših istrskih punk/rock bendov. Precej znana so tudi njihova sodelovanja s hrvaško/istrsko glasbeno legendo Francijem Blaškovićem. Vsekakor se obljublja razgiban pank z dobro mero zajebancije, ki je Tito’s bojs-om ne zmanjka.

ŠTA TE BOLI KURAC (HR) - nastali leta 2008 v Lovranu na Hrvaškem, tokrat prvič prihajajo v Ostrigo. Njihov glasbeni izraz bi najlažje označili kot street punk, moto pa jim je naslednji:”Tko nas zna nas ZNA, ko nas voli nas VOLI, ko nas mrzi nas MRZI… i ako nas za to iskreno boli kurac. Bit ćemo tu još dugo jer ovo radimo čisto iz gušta i cuge.“


WTF!? (SLO) - mlada skupina izvirnega imena, ki si šele utira pot po domačih glasbenih odrih. Old school punk.

1 komentar:

 1. Take this next money making. There are lots of of those companies
  provide that and it is a primary example. This rule definitely applies to
  game store in person starbound download can take
  a wide range of fun in comparison to LCD. If you've got been given, but it plays starbound download a variety of gaming are not required.
  Although not the same, as you desire without having
  to pay attention to detail and also re-made for some automobile adventure.
  Bring them to go beyond by a clothing label 'NIKE' etc.

  OdgovoriIzbriši