sreda, 28. december 2011

Punk pri Koritu bo zagodel še zadnjič

Letos bomo poskrbeli, da se bo novoletni žur začel že dan prej. Na decembrskem Punk-u pri koritu nas bo dedek mraz obdaril s poškodovanimi sluhovodi in hudim mačkom. Nekateri pa se bodo v začetku januarja celo spomnili, da so v petek, 30.12. slišali odlične bende iz Osijeka, Zagreba in Brežic. Koncert se bo pričel ob 22. uri.

Za osiješke Gužva u 16ercu, ki igrajo od leta 1993, bo to prvi nastop v Ljubljani. Sicer je to dobro znan bend, tako na Hrvaškem kot tudi v Sloveniji, za sabo imajo 2 albuma, ogromno koncertov in nekaj videospotov. Igrajo melodičen a vseeno energičen punk. Novi album Je ne regrette rien bodo objavili januarja za Geenger Records, napovedujejo pa ga z videospotom za single “Mene više nema”.

Iz Zagreba prihajajo Oi! punkerji Šank?!, ki se bodo prav tako prvič predstavili ljubljanski publiki. Bend obstaja od leta 2010, v arsenalu pa imajo album Grad je naš, videospot in vsaj dvajset koncertov po Hrvaški

Domači prispevek pa zastopajo brežiški punkerji WTF!?, ki se bodo prav tako prvič predstavili v Ljubljani, na nas pa je, da jih poslušamo. Vabljeni!

Ni komentarjev:

Objava komentarja