četrtek, 9. februar 2012

Brivido in Paper Plane Crash prihajata v MC Krško

V Mladinskem centru Krško bo zopet zagrmelo! Grmenje in tresk bosta v organizaciji neumornega kolektiva But´n Hrup´n povzročila dva benda, katera bomo imeli priložnost videti v petek, 10. februarja ob 21. uri. Vabljeni!

Brivido je zasedba, ki prihaja iz Reke, na oder mladinskega centra pa prihajajo zopet po dveh letih premora. Omenjen band lahko štejemo med že bolj uveljavljene zasedbe, saj so od leta 2006, odkar so nastali, nastopili na številnih koncertih ter festivalih na širšem področju. Skupino sestavljajo izkušeni pankerji, ki so pred tem drgnili inštrumente v zasedbah Senata Fox, Panaceja, Homo Homini Lupus ali pa so še člani le-teh. Igrajo hiter in direktni hardcore punk, kakopak z družbeno-kritičnimi besedili. Na koncertu nam bodo predstavili nove pesmi, ki so pred kratkim izšli na skupni split plošči s še eno istrsko skupino Homo Homini Lupus, ne bo pa manjkalo tudi starejših skladb.

Pred njimi bodo nastopili Paper Plane Crash (PPC), kateri pa v Krško prihajajo prvikrat. PPC je primorska zasedba, ki jih najdemo v bolj post punkovskih vodah, začinjeno s kančkom (post) hardcora. Njihova glasba je razgibana in plesno razpoložena ter prava izbira za vse ljubitelje kvalitetne glasbe.

Ni komentarjev:

Objavite komentar