četrtek, 12. april 2012

Anti-Nowhere League prihajajo v Ormož!

Bangyourbrain.com & KAK Ormož predstavljata Napalim ti Dedu Fest #4, ki se bo odvil v petek, 13.04.2012 ob 21:30h v klubu Unterhund.

THE ANTINOWHERE LEAGUE
(England, punk)
MUŠKAT HAMBURG
(Maribor, punk & roll)
PANICKA 

(Lendava, punk/hc)

Na petek trinajstega aprila bodo angleške punk legende Anti-Nowhere League pod vodstvom pevca Nicka »Animala« Culmerja zavzele ormoški Unterhund! Skupina je nastala leta 1980. Njhov prvenec We Are the League iz leta 1982 spada med osnovno čtivo za vse ljubitelje punk zvoka, z dobesedno ponarodelimi pesmimi, kot so Woman, I Hate People, So What, We Will Survive in Let's Break the Law pa so takrat poskrbeli za prvovrsten šok in zgražanje pri dušebrižnikih. Njihov album Live in Yugoslavia, posnet v Zagrebu leta 1983, je bil proglašen za enega najboljših punk albumov vseh časov, njhove pesmi pa so prirejali nešteti bendi, od Kud Idijotov do Benediction, Sodom in Metallice.

Za divji pogo bodo že pred nastopom zvezd večera poskrbeli vodilni domači punk rockerji Muškat Hamburg, ki bodo predstavili svoj novi album Zbogom Madamfucker in lendavska punk zasedba Panicka.

1 komentar:

  1. Saw this рieсe οf wгiting on Twittеr and literally liked it, othегwіse I wоuldn't have seen it without using Twitter.

    Feel free to surf to my web page women

    OdgovoriIzbriši