sreda, 04. april 2012

Elvisi na kaninskih 2200

Elvisi so bili od 6. marca dalje na turneji po Avstriji, Nemciji, ceski republiki, osrednji del turneje pa so od 15.3. do 30.3. prebili na turneji po Veliki Britaniji. Na turneji so prevozili vec tisoc kilometrov, imeli 20 nastopov na tujem, pri nas pa jih za zakljucek  cakata dva nastopa: 6.4. Kranj/ Disco Planet Kranj (Studentski zur ) in 14.4. Bovec-Kanin/ Rock'n'Kanin ob 11.30 dopoldan!

Posebne pozornosti je tokrat delezen nastop na nadmorski visini cca 2.200 metrov, ki bo v soboto, 14. aprila, ob 11.30 na nasem visokogorskem smuciscu KANIN nad Bovcem. ELVIS JACKSON se z veseljem vracajo na mesto, kjer so pred odhodom na turnejo posneli kadre s produkcijsko ekipo Mitrumedia za videospot za pesem This Time. Ta bo tako tudi uradno sklenila promocijo uspesnega albuma Against The Gravity.

Medtem pa se pesem »This Time« počasi prebija na radijske postaje na Otoku. V  aprilu je potrjeno, da se bo predvajala tudi v najbolj udarni oddaji The Alex Baker Radio show na Kerrang! Radiu. Več najdete na Alex Baker Radio show . Oddaja je na sporedu vsako nedeljo zvečer od 22.ure dalje (UK čas). Single, pesem se predvaja na več lokalnih postajah, med drugim pa tudi na nacionalnem Q in Total Rock radiu.

Ni komentarjev:

Objava komentarja