torek, 17. april 2012

European music meeting - poziv za prijavo glasbenim skupinam in posameznikom

Subkulturni azil Maribor v sodelovanju z mladinskim centrom Explosiv iz Gradca vabi glasbene skupine in posameznike k sodelovanju na glasbeno-produkcijski delavnici "European Music Meeting“. Izbrali bomo devet ljudi v starosti od 15 do 25 let. Pri skupinah bodo imele prednost tiste z enim ali več dekleti. 

Na delavnicah bodo sodelovali mladi iz več evropskih držav. Organizirana bodo izobraževanja na temo oblikovanja zvoka in luči, uličnih grafitov, studijskega snemanja, snemanja v živo, snemanja videospotov, ipd. Del izobraževanja bo namenjen tudi debatam na temo mladinske kulture, politike in politike v glasbi. Glasbenim skupinam se bo omogočilo snemanje ene pesmi v studiu ali v živo, snemanje videospota in izobraževanje o odrskem nastopanju ipd.

Delavnica bo predvidoma trajala deset dni, začela pa se bo v začetku avgusta. Kriti bodo vsi stroški bivanja in prehrane v Gradcu ter 75% potnih stroškov. Za prijavo je do 6. maja 2012 na elektronski naslov (tjasa.subazil@gmail.com) ali na sedež zavoda (Subkulturni azil, Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor) potrebno poslati:

-glasbene skupine: demo posnetke, youtube povezave, fotografije, opis skupine/zasedbe, imena članov in njihova starost ter kontakt (kontaktna oseba, e-mail, telefon)

-posamezniki: predstavitev, starost, področje zanimanja in kontakt (e-mail, telefon)

Ni komentarjev:

Objava komentarja