četrtek, 5. april 2012

Razpis za Klubski Maraton 12

Karavana Klubskega maratona Radia Študent vozi novi krog in išče nove ustvarjalne moči. Pred vami je Klubski Maraton 12! Nanj se lahko prijavijo vsi manj uveljavljeni glasbeni izvajalci širokega žanrskega razpona, mladi, stari, zagnani, ustvarjalni, inovativni, drzni, radikalni in manj radikalni, elektronski producenti, hiphoperji, džezerji, rokerji, pankerji, metalci, in vsi tisti ki ste nekje drugje, vmes ali povsod…Komisija glasbene redakcije Radia Študent bo nato na podlagi razpisa izbrala šest obetavnih bendov ali posameznikov, z majhno koncertno in studijsko kilometrino ter opazno naravnanostjo k iskanju kreativnih in svežih izraznih možnosti.

Izbranim bomo omogočili izvedbo radijskega koncerta v živo na Radiu Študent, snemanje dveh skladb za kompilacijo Klubski maraton 2012 v studiu Radia Študent, koncertno turnejo po aktivno delujočih mladinskih klubih in centrih širom Slovenije, nastop na zaključni prireditvi v Ljubljani ter izdatno promocijo pred, med in po maratonu. 

Prijava mora vsebovati:
·  vsaj tri avdio posnetke (zaželjen format je mp3, 320 Kbps) (z naslovi skladb, zaželjena so tudi besedila),
·  kratko predstavitev in navedene glasbene izkušnje zasedbe/posameznika,
·  kontakt (ime in priimek kontaktne osebe, poštni in elektronski naslov ter telefonsko številko).

Dodatne informacije o Klubskem Maratonu dobite na bozidar.plesnik@radiostudent.si in na telefonski številki (01) 24 28 814. Rok za prijavo na razpis je 9. maj. Prijave se zbirajo na klubskimaraton@radiostudent.si ali na naslovu Radia Študent; Cesta 27. aprila 31, 1000 Ljubljana s pripisom za Klubski Maraton 12.

3 komentarji:

  1. Zakaj se ne morem prijavit na klubski maraton? Delivery failure mi napiše ko vam pošlem email.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pošlji več mailov, zavrača ker mp3ji so preveliki.

      Izbriši
  2. Pokličite Radio Študent in povprašajte o nastali težavi. Na to številko se lahko tudi prijavite: (01) 24 28 814

    OdgovoriIzbriši