ponedeljek, 7. maj 2012

InxSane prihajajo v Maribor in M. Soboto

V mariborski klub MC Pekarna v petek, 11. maja prihajajo eni izmed vodilnih predstavnikov slovenske punk rock/hardcore scene InxSane ob podpori Strike a Fire in The Great Reverse. Dan zatem, torej v soboto 12. maja, bodo InxSane nastopili še v mursko-soboškem klubu Mikk, na odru pa se jim bodo pridružili še mekedonski punk rockerji Noviot Pochetok, Strike A Fire in perspektivni prekmurski hc punk rockerji Pissing in the Wind. Oba koncerta se bosta pričela ob 21:00. Vabljeni!

InxSane prihajajo v Klub MC v sklopu spomladanske evropske turneje, kjer promovirajo pravkar izdano vinilko, ki so jo izdali skupaj z grško punk rock skupino Despite Everything. Po številnih evropskih turnejah so lani prvič izvedli turnejo po ZDA, kjer so med drugim nastopili na enem izmed največjih punk rock festivalov The Fest, ki se odvija v mestu Gainsville na Floridi.

Punk rock skupina Strike a Fire prihaja iz Maribora in Gornje Radgone. Po slovenskih klubih trenutno predstavljajo najnovejši izdelek, EP »Keeping Promises«, ki je bil posnet in izdan po načelu DIY za slovensko neodvisno založbo Giljotina Records.

Prvič se bo v MC-ju predstavil ljubljanski ska punk kolektiv The Great Reverse. Člani prihajajo iz raznih delov Slovenije, svojo bazo pa imajo v Ljubljani. V trenutni postavi delujejo od leta 2010, trenutno pa se pripravljajo na izdajo EP-ja.

Ni komentarjev:

Objavite komentar