sobota, 24. november 2012

Repetitor - "Dobrodošli na okean"

Domača neodvisna založba Moonle Records napoveduje izid nove plošče. Tokrat gre za srbsko post punk zasedbo Repetitor ter njihov album "Dobrodošli na okean". Izdaja bo luč sveta ogledala v novembru. Za pokušino vam Repetitor in Moonlee Records ponujata prvi singl z nove plošče z naslovom "U pravom trenutku", za katerega so posneli tudi videospot, ki je na ogled spodaj.

Dobrodošli na okean cover artV zadnjih nekaj letih se je o malokateri novi rockovski skupini govorilo toliko kot o Repetitor, beograjski post-punk senzaciji, ki si je z odličnim prvencem Sve što vidim je prvi put (Odličan Hrčak, 2008) ter zlasti s svojimi energičnimi koncertnimi nastopi v relativno kratkem času ustvarila zavidljivo mero fanov in raznorodnih glasbenih navdušencev. Ritem sekcija dveh deklet z metronomsko natančnostjo odmerja minimalistični in drveči zvočni pulz, ki daje prostor ostri kitari in zanesenemu vokalu. Iz post-punkovskih korenin se je razvil bend, ki s svojo ostrino in svežim pristopom fascinira še tako skeptičnega poslušalca.

Z izidom nove plošče se Repetitor vračajo tudi na koncertne odre, saj se v začetku decembra odpravljajo na krajšo turnejo po Nizozemski, v drugi polovici decembra pa bom imela skupina več promocijskih koncertov tudi v Sloveniji (Ljubljana, Novo Mesto, Škofja Loka, Celje...), možno pa je še kakšno dodatno presenečenje.

Nastopi v naši bližini:

14.12.2012 @ Ljubljana, Gala Hala (SI)
15.12.2012 @ Novo Mesto, Lokal Patriot (SI)
20.12.2012 @ Zagreb, Mochvara (HR)
21.12.2012 @ Škofja Loka, Rdeča Ostriga (SI)
22.12.2012 @ Celje, Kino Metropol (SI)
+ možno še kje, kontakt: moonlee@moonleerecords.com

2 komentarja:

 1. Prettу! Thiѕ has been an ехtrеmеly wonderful
  post. Many thanks fоr suρplуіng thіs infοrmation.


  my blog - Payday online Loans
  Feel free to visit my weblog ; Pay Day Loans

  OdgovoriIzbriši
 2. Someone essentially help to make critically articles I would
  state. This is the first time I frequented your
  web page and to this point? I surprised with the analysis you
  made to create this particular put up amazing. Wonderful process!


  Stop by my web site: free psn code generator

  OdgovoriIzbriši