sreda, 13. marec 2013

Underground festival poziva izvajalce k sodelovanju

Underground festival je namenjen še neuveljavljenim, perspektivnim, ustvarjalnim avtorjem in izvajalcem, ki izvajajo punk rock glasbo vseh smeri, rock, grunge, rock'n'roll, garažni rock, blues rock, rock šestdesetih, rockabilly in druge oblike »pravovernega« rock'n'rolla. Letos bo potekal že 17. leto zapored. Tudi tokrat pa organizatorji dogodka vabijo k sodelovanju vse skupine, ki so želijo novih izkušenj, prijetnega druženja ter tudi večjo prepoznavnost.

V aprilu bodo organizatorji izbrali 4-6 glasbenih izvajalcev, ki bodo 18. 5. 2013 nastopili na festivalu. Nastopi vseh izbranih skupin bodo profesionalno posneti.  Sodelujoči bodo dobili vse zmiksane in montirane zvočne ter video posnetke, katere bo Subkulturni Azil tudi promoviral in razširjal preko televizijskega predvajanja. Festival je torej video-produkcijske oblike, potekal pa bo v studio RTS v Mariboru.

Vsi zainteresirani  se lahko prijavite na elektronski naslov (undergroundmb@gmail.com) ali na sedež zavoda (Subkulturni Azil, Ljubljanska ulica 4, 2000 Maribor). Rok za prijavo je 12. 4. 2013, pri prijavi pa je potrebno poslati informacije o skupini (demo posnetke ali youtube povezave, fotografije, opis skupine/zasedbe) in kontakt (kontaktna oseba, e-mail, telefon).

1 komentar: