nedelja, 07. april 2013

Ortoman!C s From the Tracksi na Orto Festu

Orto bar in kolektiv WS Booking & Promotion vabita na 3. edicijo dogodka Ortoman!C. Tokrat bo ta potekal v sklopu največjega domačega klubskega festivala Orto Fest in sicer v torek, 9. aprila ob 21:00. Orto Fest se sicer odvija že od prvega aprila, ko sta klubsko dogajanje otvorila domači velikani punk rock scene Nieti in povratniki Via Ofenziva.

Na tokrat izvedbi koncerta Ortoman!C bomo imeli priložnost ujeti švedsko-škotsko navezo From the Tracks. Ta punk rock oz. melodični hardcore band se trenutno potika po Evropi, včeraj pa smo jih že imeli priložnost videti tudi v naših koncih, ko so nastopili v Kostanjku pri Krškem v prostoru tamkajšnjega društva Pizdun. Danes bodo nastopili v Zagrebu, 8. aprila pa se bodo ustavili še v koprskem MKSMC-ju, 9.4. pa že kot rečeno v Orto baru. Zatem jih bo pot vodila na sever.

Poleg From the Tracks bodo na koncertu Ortoman!C vol. 3 nastopila še dva domača predstavnika alternativne scene. Alice in Blue prihajajo iz Maribora, glasbena pot pa jih je odnesla v alternativni rock z nekaj pop punk dodatki. Drugi domači predstavniki pa so še kranjski skate punkerji The Mo(r)ons, ki bodo poskrbeli za živahen nastop.

Torej obeta se nam raznolika paleta kvalitetnega punk rocka. Vabljeni!

Ni komentarjev:

Objava komentarja