četrtek, 23. maj 2013

D.J. & The Wootchyak - Dog Machine

D.J. & the Wootchyak so izdali novi album. Tu ni govora o kakšnem DJ-u, da ne bo pomote, ampak se stvari vrtijo o omenjeni pulski hardcore punk postavi. Na začetku maja so torej izdali svoj prvi dolgometražni album, ki so ga poimenovali ˝Dog Machine˝.

Bend D.J. & the Wootchyak je korenine pognal leta 2008 v Puli, ki je še dandanes znana po močni punk in ostali alternativni d.i.y. sceni. Pred pravkar izdanim albumom so izdali še dve demo plošči in sicer “Scars” in “Dog Day Afternoon”. Na novem albumu ˝Dog Machine˝ se nahaja 12. družbeno kritičnih skladb. Opazno je, da je skupina skozi svoj čas delovanja izoblikovala svoj zvok, temelječ na hitrih kitarah, bobnih in udarnem vokalu.


Album ˝Dog Machine˝ si lahko poslušate na na bandcampu te zasedbe, kjer pa je možen tudi brezplačen dolpoteg s klikom na polje Buy Now ter vpisom zneska 0. Če pa želite podpreti skupino in njihovo ustvarjanje ali pa preprosto želite njihov cd, ga lahko naročite preko kontakta skupine. Možno ga je dobiti tudi na njihovih koncertih. Spodaj prilagamo še videospot, ki ga je skupina izdala takoj po izidu albuma. Za spot so si izbrali pesem ˝Black Dawn˝.

Ni komentarjev:

Objava komentarja