ponedeljek, 27. maj 2013

Pulski Noisefight nam predstavljajo prvenec

Po nekaj dnevnem premoru se zopet vračamo v Istro, natančneje v Pulo, veliko mesto na zemljevidu punka. Namreč tamkajšnji melodični hardcore punkerji Noisefight so izdali svoj prvenec. Slednjega so poimenovali Downward Spiral, na njem pa je zapisanih 10. pesmi.

Band Noisefight je svojo pot začel leta 2010 in s tem še dodatno obogatil že tako bogato tovrstno pulsko sceno. Na začetku delovanja so jih inspirirali bandi kova Ignite, Bad Religion, Strike Anywhere in zgodnja dela Rise Against, v nadaljevanju pa so počasi začeli odkrivati svoj zvok, svoj punk, ki je pristal v hitrih melodičnih hardcore vodah. Pesmi govorijo o socialnih tematikah, kapitalizmu, ki že tako pustoši po ljudeh, povzroča vedno večjo brezposelnost in vedno bolj prinaša pomanjkanje, homofobiji, da smo si vsi enaki ne glede na svoje značilnosti ter o vsakodnevnih problemih, ki smo jim lahko priča ter nenazadnje tudi o ljubezni.

Album Downward spiral je bil posnet v Partyzan studiu v Puli in je izšel v samozaložbi. Ta izdaja je luč sveta ogledala prejšnji mesec, vam pa je na voljo, da si jo lahko naročiti na naslovu: noisefight@yahoo.com ali pa jo kupite na njihovih koncertih. Izdajo je na poslušanje dosegljiv na bandcamp strani skupine, kjer je možen tudi dolpoteg s klikom na polje ˝Buy now˝ ter vpisom vaše prostovoljne donacije.

Downward spiral cover artDownward spiral cover artDownward spiral cover art

Ni komentarjev:

Objava komentarja