torek, 07. maj 2013

S.A.R.S. bodo promovirali novo izdajo

Priljubljena alternativna skupina S.A.R.S. se bo v okviru nove krajše turneje ob izidu novega albuma Kuća časti v četrtek, 16. maja 2013 ob 22.00 uri prvič predstavila v legendarnem ljubljanskem Klubu K4, kamor se z njimi ponovno vrača tudi kvalitetna rock glasba. Poleg tega bomo skupino videli še dan kasneje, v petek, 17. maja v mariborskem Kino Udarniku, za zaključek krajše vikend turneje pa še v soboto, 18.5. na prireditvi Teden Mladih v Kranju. Poleg S.A.R.S. bodo v Kranju nastopali tudi Elvis Jackson in lokalne skupine.

http://www.rockthestage.si/wp-content/uploads/2012/11/SARS_photo_jpg_400x400_q85.jpgGlasba skupina S.A.R.S. je svojevrstna kombinacija različnih elementov rock glasbe, ki je odlično prepleta z elementi tradicionalne srbske folk glasbe. S.A.R.S. so tako po treh izdajah ena izmed najbolj vidnejših rock skupin na področju nekdanje skupne države. Da je temu res tako potrjujejo vedno dobro obiskani koncertni nastopi, medtem ko so na festivalih že prava atrakcija. V tem času so posneli tudi enajst videospot.

S.A.R.S. so se v Sloveniji zelo uspešno predstavili najprej kot predskupina tudi Elvis Jackson v prepolnih Križankah in si v dveh letih intenzivnega koncertiranja po klubih, preko poletja zagotovili vrsto uspešnih festivalskih nastopov tako v Sloveniji kot po celotni nekdanji Jugoslaviji, med drugim tudi na velikem odru Exit festivala, Rock Otočca, Schengen festivala in Festivala Lent (Večerov oder), da manjših festivalov niti ne naštevamo... Skupina S.A.R.S. je tako rekoč neprestano na poti. Da je skupina v Sloveniji resnično priljubljena se je izkazalo na vseh dozdajšnjih nastopih pri nas, ko so bili koncerti odlično obiskani, vzdušje pa temu primerno.

Ni komentarjev:

Objava komentarja