sreda, 8. maj 2013

Trash Candy s promocijskim koncertom

Predstavitev novega albuma in koncert:

Trash Candy (Maribor)
gostje: Multiball (Celje)

Sobota, 11. 5. 2013 ob 22:00, klub MC Pekarna, Maribor. Vstop bo prost!

Trash Candy so 6. maja izdali svoj novi, težko pričakovan, album Running from something, searching for anything. V živo ga bodo predstavili v svojem domačem kraju in sicer 11. maja v klubu MC Pekarna, v Mariboru.

Trash Candy so v zadnjem letu osvojili kar nekaj laskavih naslovov in nagrad ene večjih glasbenih tv postaj na območju nekdanje skupne republike. Postali so band leta 2012, temu je sledila nominacija za best Act leta, pred kratkim pa so osvojili še eno pomembno nagrado, ki je njihovo ime postavila na vidno mesto; so namreč, poleg Siddharte, edina slovenska skupina, ki je letos prejela zlato Video Play Award 2012. Torej naslovom jim ne manjka.

Trash Candy















Za seboj imajo kar nekaj zelo pomembnih nastopov, kot so Arsenal fest v Kragujevcu v Srbiji, Rock Tha Park na Portugalskem,klub Jabuka v Zagrebu, nastopili so na Večerovem odru na festivalu Lent, Zlati Lisici in v mnogih slovenskih klubih ter tudi v tujini. In vedno je odziv občinstva tisto, kar jih žene naprej, saj navdušujejo, kjerkoli se pojavijo. Niso le nek enodveni srednješolski pop punk bend, ampak mnogo več. So bend z vizijo in poslanstvom, ki uživa v svojih nastopih. Pred dnevi so objavili tudi spot za pesem Rush Hour, ki je na ogled spodaj.

Kmalu po izidu novega albuma Trash Candy pripravljajo zanimivo promocijsko turnejo po Sloveniji, ki bo humanitarno obarvana in uporniško-sladko živahna. O tem bomo še poročali. Naj pa omenimo še, da bodo kot gostje na koncertu nastopili idilični melodični punk rockerji Multiball iz Celja.

Ni komentarjev:

Objavite komentar