nedelja, 02. junij 2013

Sell Out v katakombi

http://www.sellout-band.com/images/stories/fotozigalovsin2011/SELLOUT_1482_resize_Foto_Ziga_Lovsin.jpg
Foto: Žiga Lovšin
Zombi v katakombi, priredba pesmi Pridigarjev, je novi udarni singel zasedbe Sell Out. Skupina Sell Out s tem dokazuje, da nikoli ne počiva ter nam vedno postreže z novim, pozitivnim, energičnim ska materialom. Pesem Zombi v katakombi je izšla tudi na kompilaciji Tribute to Pridigarji, kjer se še z drugimi odličnimi izvajalci poklanjajo v čast 25. obletnici delovanja Pridigarjev. Za omenjeno pesem bo izšel tudi videospot.

Fantje napovedujejo tudi pestro poletje, saj intenzivno pripravljajo material za novo ploščo. Po uspešem nastopu na zaključnem koncertu Majskih iger za Bežigradom čakajo skupino tudi številni koncertni nastopi, ki so dokaz več, da se fantje zavedajo, da je za uspeh potrebno trdo delati in vedno ponuditi nekaj novega. Ob priložnosti so fantje povedali: ˝Sell Out smo se z velikim veseljem in zagnanostjo odzvali povabilu založbe Giljotina ter skupine Pridigarji. Izbrali smo si po našem mnenju pesem, ki nam je pisana na kožo in za katero smo se resnično potrudili, da jo preoblečemo v prava Sell Out oblačila. Za pesem bo kmalu na ogled tudi novi videospot. Za poletje imamo pripravljenih še več presenečenj, o njih boste kmalu slišali. Ponosni smo, da smo Sell Out lahko del celotne zgodbe PRIDIGARJI XXV. Se pa že veselimo prihajajočih koncertov, kjer bomo publiki, ki je je pred odrom vedno več, ponovno predstavili našo zgodbo in glasbo.˝

Zombi v katakombi bo kmalu upodobljen v videospot, ki so ga fantje že posneli, trenutno pa poteka post produkcija. Pričakujete lahko zanimiv, na momente že akcijski videospot. Več pa naj zaenkrat ostane skrivnost.

Koncerti skupine:

22.06.13 Maribor/ Festival Lent (Večerov oder)
27.06.13 Ljubljana/ Cvetličarna Mediapark (Bežigrad fest)
29.06.13 Žiri/ Vikend Športa in zabave
02.08.13 Ptuj/ Terrasa fest / še ni potrjen!
15.08.13 Tolmin/ Sotočje OVERJAM REGGAE FESTIVAL
16.08.13 Ivarčko Jezero/ KKŠ SummerFEST
30.08.13 Logatec/ Logaško poletje

Ni komentarjev:

Objava komentarja