sreda, 25. september 2013

Neuf Meuf in post rokiš zvoki

Neuf Meuf - On Titled ep
Da portal ni samo punkersko obarvan že vemo. Na tem mestu se spodobi predstaviti tudi Neuf Meuf-a. Neuf Meuf je projekt Roka Vrbančiča. Gre za post rokiš muziko, shoegaze in indie elektroniko. Prisotne so tudi kitare na ehotu. Pred kratkim je za dve tuji neodvisni internetni založbi izdal dva EP-ja. On Titled in kolaboracijo z Ajsav-om Kajrog-om (Vasja Gorjak) in Gojkom.

On Titled je izšel za No Source. In Neuf Meuf & Ajsav Kajrog & Gojko EP za Nostress. Obema izdajama lahko prisluhnite s klikom na modro polje. On Titled je izšel 21. januarja letos, Neuf Meuf & Ajsav Kajrog & Gojko EP pa 19. aprila letos. Nostress je iz Palerma, No Source pa je založba Tim-a Dwyer-ja, ki je v poslu net.založb že kar nekaj časa. On Titled nosi 7 komadov in je dolg 27 minut. Nosi dva vokalna komada, Ontitled, ki vsebuje moški vokal in Hiše Spijo, ki vsebuje ženski vokal. Ženski vokal je prispevala Alja Lipar. On Titled je tretja izdaja Neufa Meufa.

Neuf Meuf & Ajsav Kajrog & Gojko EP nosi 5 komadov in je dolg 29 minut. Gre pa za bolj IDM. Neuf Meuf dela muziko pod tem imenom že 7 let. Ajsav Kajrog je prisoten na sceni od zgodnjih osemdesetih, prav tako Gojko. Neuf Meuf ja za Nostress izdal album že decembra 2012. What's Left In Chorus je bil. Seveda gre pri vsem tem za lo-fi.

 

Piše: Matej V.

Ni komentarjev:

Objavite komentar