ponedeljek, 23. september 2013

Občasnik InidiJanez št. 5 na planu

Obveščamo vas, da je pred dnevi izšla peta številka občasnika z drugačno vsebino - IndiJanez. Časnik ostaja nelektoriran, brez cenzure in z obilo zanimive vsebine. Vse zainteresirane, ki bi želeli še dodatno polniti strani pa nas lahko tudi kontaktirajo ter prispevajo svoj delček v mozaik občasnika.
 
Tudi tokratno izdajo občasnika je popestrila naša malenkost z novičkami o punk rock sceni na strani 23. Sicer pa lahko v tej številki spoznate kakšno novo štajersko besedo,  kaj novega o sami Pekarni, spoznamo zakaj kljub tehnološkim zmožnostim delamo več kot štiri ure, se dotaknete zakaj je rasizem še vedno tako razširjen, kakšen je odnos malega človeka nasproti kapitalu, si preberete zanimiv članek o zgodovini odvajanja, si prebrete o programih društva IndiJanez, v d.i.y. rubriki je prikazano kako iz dveh vžigalnikov narediti motor, si preberete ostale zanimive novičke, denimo kaj vse poleg mesa najdete v hamburgerju po raziskavah, našli so živi kamen, ki ima drobovoje, si preberete intervju o umetniku, ki ustvarja razne kreacije s cevmi in železom, poleg že omenjenih punk rock novičk si lahko prebrete še ostale iz rock sveta, reportažo o MetalDays, si preberete več primerkov legend o Marjanu in presodite katera je prava ter si ogladate napovednik. Smo kakšno temo še spustili? Verjetno, da ja.  

Občasnik IndiJanez si lahko preberete ali pa si ga skopirate, delite itd. s klikom tukaj. Občasnik IndiJanez lahko najdete tudi v fizični obliki:

Maribor: MC Pekarna, Hostel Pekarna, Infopeka, Bar Sova (UKM), čitalnica Rotovž, infotočka EPM, predverje UKM, Eat Smart, Huda kava, Kult, MOM (mizica pri županovi pisarni), Štuk, TIC, Tildos, Punkt, TOTO, Patrick's Pub, Čajek, Bober (Strossmeyerjeva), Rockaj, II. gimnazija, Prva gimnazija, domi upokojencev, čakalnice Adolfa Drolca...
Ljubljana: Socialni center Rog, [A] Infoshop.

Prijetno branje!

Ni komentarjev:

Objavite komentar