torek, 24. september 2013

Punk Rock Encyclopedia Slovenija (A-Ž)

https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/74448_557382324292880_527590311_n.jpg
FB skupina Punk Rock Slovenija je na svoji strani objavila enciklopedijo domačih punk rock bendov. Do zdaj se je nabrala že lepa bira ustvarjalcev (skoraj sto skupin), ki krojijo usodo scene in popestrujejo domačo glasbeno produkcijo. Sicer enciklopedija oz. album domačih skupin obstaja že kar nekaj časa, a vseeno je lahko objavljen tudi vaš bend, v kolikor ga še ni na seznamu oz. drugače povedano še niste poslali promo materiala v inbox tej FB skupini.

Pri tem je zaželjeno, da bend deluje vsaj eno/dve leti (ali več) in da ima vsaj za en album avtorskega materiala. Bendov brez enega samega koncerta ali brez avtorskega materiala se v glavnem ne dodaja, razen če so na sceni pustili pečat na drugačen način.

Da se ohrani koncept in rdeča nit punk rocka, pridejo v poštev punkrock bendi in tisti, ki so močno povezani s punkom (torej punk, punkrock, skapunk, hardcore, crust...). Mogoče pridejo v poštev še kakšni metalcore, grindcore, psychobilly bendi, če se začuti dovolj hc/punk vplivov ali attitude.

Za predstavitev benda kontaktirajte omenjeno skupino in ji pošljite sledeče:

- ime benda
- kraj
- začetek delovanja (leto)
- imena članov benda (+inštrument)
- fotko v ločljivosti 720x540 ležeče (neobdelano/brez dodanih napisov, logov, watermarkov itd.) ali še bolje fotko enakih razmerij v visoki resoluciji
- Facebook link
- Youtube link do avtorskega komada (posnetek iz albuma, če ta obstaja)
- kontakt za booking
- diskografijo
- opis benda oz. biografijo za press v slovenščini in angleščini (napisano v tretji osebi)
- direct link za 'free download' albumov v mp3 formatu (kdor želi)

Piše: Matej V.

Ni komentarjev:

Objavite komentar