torek, 12. november 2013

Za Punk Rock Holiday potrjeni Nofx in Raised Fist!

V samo treh letih je Punk Rock Holiday postal eden najbolj pričakovanih dogodkov v Evropi za vse, ki so kdaj okusili to festivalsko oazo v množici festivalov. Kampiranje v senci dreves Triglavskega narodnega parka, mediteranska klima, dve festivalski plaži, nobene ograje med nastopajočimi in občinstvom in oder na tako imenovani Rajski plaži s pogledom na smaragdno reko je le delček izjemnosti, ki jih Punk Rock Holiday ponuja. Izvrsten program festivala izpopolnjuje sproščena atmosfera in ena najlepših festivalskih lokacij na svetu, ki omogoča zares nepozabno festivalsko izkušnjo s pridihom čisto pravih počitnic.

Prva imena četrte izvedbe Punk Rock Holiday so NOFX, August Burns Red, Raised Fist in Authority Zero.

NOFX
NOFX: Leta 2011, ko smo se igrali z idejo o festival, je potrditev NOFX odigrala ključno vlogo pri odločitvi, da festival preselimo v Tolmin in ga poimenujemo Punk Rock Holiday, na katerem bomo uživali že četrto leto! In po izjemnem avgustovskem koncertu NOFX v Ljubljani, ko je celo Fat Mike po koncertu tvitnil: “My favorite show in years on video! Slovenia rules!”, je padla odločitev, da bodo NOFX zasedli mesto headlinerja četrte izvedbe festivala! Dokler se ne snidemo v Tolminu pa uživajte v ogledu videa, na katerega se nanaša Mikov tvit: tukaj!

Raised Fist
Raised Fist: Hardcore koncerti so na Punk Rock Holidayu vedno pripeljali atmosfero do vrelišč. Prepričani smo, da vas bodo Raised Fist s svojim huronskim in energičnim nastopom sezuli ali vam vsaj dobro očistili ušesno maslo, če niste dovolj moža, da stopite v prve bojne vrste, ko komandant Alexander postroji svojo četo na odru!

August Burn Red
August Burns Red: Priznamo, da nimamo namena mazati ugleda festivala s hordo generičnih metalcore bendov, ki so v zadnjem desetletju preplavili sceno, ampak nekaj bendov zares štrli iz sivega povprečna in so vzbudili našo pozornost. In eden najboljših je gotovo August Burns Red!

Authority Zero
Authority Zero: Zanimivo je, da je sloviti novi bobnar Authority Zero že dvakrat udrihal v Tolminu v zasedbah The Real McKenzies in Good Riddance. Izgleda, da Sean Sellers igra v le najboljših punk rock bendih. Ker le najboljše vabimo na Punk Rock Holiday, je prišel čas, da povabimo Authority Zero!

Piše: kolektiv Punk Rock Holiday-a

Ni komentarjev:

Objavite komentar